Emoționant! Ultima ei dorință a fost ca Ed Sheeran să-i cânte înainte să moară

simeon stalpnicul png
Ed Sheeran a adus un zâmbet pe chipul unei fetițe aflată pe patul de moarteFoto: Youtube/Getty

Ultima dorință a Trionei Priestley (15 ani) înainte de a muri a fost să-l audă la telefon pe celebrul Ed Sheeran cum îi cântă piesa favorită, „Little Bird”. Artistul a adus un zâmbet pe buzele fetiței înainte ca ea să se stingă.

La doar 15 ani, Triona suferea de o boală aflată în fază terminală. Micuța știa că va muri, așa că ultima ei dorință a fost să-l audă pe Ed Sheeran cum cântă special pentru ea piesa ei preferată.

La scurt timp după ce visul ei s-a împlinit, inima sa a încetat să-i mai bată, dar, potrivit The Sun, familia fetiței a povestit cu durere că măcar s-a stinscu un zâmbet pe chip. Părinții Trionei au reușit să-l contacteze și să-l convingă pe cântăreț să-i îndeplinească această dorință fiicei lor prin intermediul unei campanii caritabile de pe rețelele de socializare, care a atras atenția artistului.

Fratele Trionei a spus apoi povestea ei la o emisiune televizată. „Eram eu, frații mei, părinții noștri, nașul Trionei, soția lui și personalul spitalului. Triona se afla într-un pat uriaș, acoperit cu tuburi și mașinării. Fratele meu, Colm, a ieșit din salon, dar apoi s-a întors vorbind la telefon. I-a spus: «O să te pun pe speaker», apoi l-am auzit pe Ed Sheeran. «Bună, Triona», a spus el, «am auzit că ești o mare fană». Și i-a cântat pisa «Little Bird” , nu doar vocal, ci și la chitară.”

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
giulia anghelescu2 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg