Enrique Iglesias a plecat în ultimul turneu din carieră! Cântărețul vrea să se retragă la finele lui


    Enrique, Rocky Martin și Sebastian Yatra au făcut senzație pe scena din Las Vegasfoto: Instagram
Enrique, Rocky Martin și Sebastian Yatra au făcut senzație pe scena din Las Vegasfoto: Instagram

Enrique Iglesias a plecat în turneu împreună cu portoricanul Ricky Martin, 49 de ani și columbianul Sebastian Yatra, 26 de ani. Enrique, 46 de ani, a recunoscut că anul 2020 l-a făcut să se dedice 100% celor trei copii pe care îi are cu Anna Kournikova, iubita lui din 2001 și până în prezent. El intenționează să se pensioneze și să renunțe la viața de artist, iar acesta să fie ultimul turneu în care mai pleacă.

Enrique Iglesias a plecat în turneu împreună cu Ricky Martin, 49 de ani și Sebastian Yatra, 26 de ani. Ei au cântat împreună la MGM Grand Garden Arena, din Las Vegas, SUA, sâmbătă în fața unui public în delir. Însă, între piese Iglesias le-a reamintit fanilor prezenți că are de gând să se pensioneze pentru că vrea să se dedice întru totul familiei. 2020 a însemnat un an în care tatăl Enrique a descoperit cât de frumoasă e meseria de părinte pentru Lucy și Nicholas, 3 ani și Mary, de 1 an. Ricky Martin, 49 de ani, a fost cel care l-a convins să revină pe scenă, pentru că Enrique a recunoscut că ”statul acasă pe perioada pandemiei de COVID-19 l-a ramolit rău de tot și că după ce cântă două piese și se mișcă pe tirmul lor, i se pun cârcei și face febră musculară”.

Citește și:

Enrique Iglesias este oficial cel mai bun cântăreț latino al tuturor timpurilor

Enrique Iglesias a dezvăluit un mare secret! De ce nu vrea să o ia de soţie pe Anna Kournikova

Enrique Iglesias a strâns o avere de 160 de milioane $

Enrique Iglesias, 46 de ani, are o carieră impresionantă, însă se gândeşte serios să se retragă în viitorul apropiat după ce a strâns o avere estimată la 160 de milioane de dolari. ”Mă gândesc la acest lucru încă din 2015 şi vreau ca albumul să fie împărţit în două volume”, a declarat Iglesias, care este cuplat din 2001 cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova şi au împreună trei copii.În februarie 2020, când a venit pe lume micuţa Mary (n.r. poreclită ”Masha”) Anna Kournikova, 40 de ani, a recunoscut că naşterea le-a umplut sufletele de fericire şi vor să îşi dedice integral energia creşterii celor trei copii. Enrique a subliniat că nu vrea să devină ridicol și să urce pe scenă chiar și atunci când ”nu mai ține minte versurile propriilor piese”.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
george burcea lurch jpg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png