Este demn de invidiat! Sylvester Stallone rupe sala de fitness în două la vârsta de 74 de ani

2 iunie 2021
article img
Sylvester Stallone și-a amenajat sală de forță în subsolul vilei din Palm Beach unde s-a mutat recentfoto: Instagram

Sylvester Stallone este într-o formă fizică de invidiat. Actorul de 74 de ani, care a jucat în seriile de filme ”Rocky”, ”Rambo” și ”Eroi de Sacrificiu” a postat recent o fotografie în care apare în subsolul vilei din Palm Beach, Florida în care s-a mutat în urmă cu doar câteva luni. Sly e fericit că și-a amenajat o sală de fitness și e gata să ”rupă sala în două”.

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, s-a mutat recent în Palm Beach, după ce a cumpărat o vilă de 35 de milioane de dolari și profită la maximum de clima prietenoasă. El a făcut tot posibilul să își aducă rapid ganterele, sacii de box și aparatele de fitness pe care le ținea în vila familiei din Los Angeles, California. Susținut de fetele lui Jennifer Flavin, 52 de ani și fiicele lor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 19 ani, Stallone și-a anunțat fanii de pe Instagram că este gata să înceapă antrenamentele după ce s-a ”lăsat un pic pe o ureche în ultima vreme”. Starul care are o avere de peste 400 de milioane de dolari a declarat că niciodată nu e prea târziu să te reapuci de sport și că vârsta nu e o scuză pentru a lăsa lenea să te controleze. Dacă în Los Angeles se îndemna cu fratele lui Frank să se mențină în formă, el va trebui să se antreneze singur în noua casă. Mama lor Jackie, care s-a stins din viață la 21 septembrie 2020, la vârsta de 98 de ani i-a educat bine pe cei doi fii ai ei. În copilărie i-a dat să facă box și a avut grijă să le dea un exemplu despre viața sănătoasă. Jackie continua să tragă de fiare inclusiv la 98 de ani.

Citește și:

Sylvester Stallone și-a scos la vânzare palatul. Are o casă de 130 de milioane de dolari

Mama lui Sylvester Stallone e incredibilă! Femeia trage de fiare la 98 de ani

A sărbătorit 24 de ani de căsătorie la 17 mai

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, a sărbătorit la 17 mai, 24 de căsnicie cu Jennifer Flavin, 52 de ani. Puțină lume își amintește însă că ei au fost cuplați încă din anul 1988 și că Jennifer Flavin i-a dat papucii în anul 1994, după ce a Sly înșelat-o cu Janice Dickinson, un iepuraș Playboy. Jennifer Flavin l-a iertat pe Rambo numai după un test ADN, care a confirmat faptul că nu el este tatăl copilului născut de Dickinson.