Eva Mendes a născut, după ce a ţinut sarcina secretă

Ultima actualizare:

Mare surpriză, mare! După ce am aflat în iulie că frumoasa actriţă de 40 de ani este însărcinată în 7 luni, în ciuda faptului că şi-a ascuns sarcina atât de bine, iată că i-a adus pe lume celui mai dorit star de cinema, Ryan Gosling, un copil.

Conform surselor Us Weekly, Eva ar fi născut vinerea trecută. “Vieţile lor s-au schimbat complet de când a rămas Eva însărcinată”, povestea o sursă citată de revista People. “Sunt mai peste tot împreună şi merg la alergat alături de câinii lor, dar în ultimele zile, ea abia a părăsit casa” – referitor la perioada în care actriţa a fost gravidă.

Nu se ştie exact dacă cei doi actori mai sunt împreună sau nu, dat fiind că nu au mai apărut împreună de foarte multe luni. Ei s-au cunoscut la filmările din 2011 ale filmului lui, The Place Beyond The Pines, unde el avea grijă de personajul Evei, cu care avea un copil. Un scenariu devenit realitate!

Deşi nu au mai fost văzuţi împreună în public de mult timp, se speculează că perechea îşi caută un cămin pentru familia lor crescândă. Este fix ceea ce-şi dorea şi blondul de 33 de ani de ceva timp: “Mi-ar plăcea să am copii, dar nu am, aşa că fac filme. Dacă apare unul, nu cred că le pot împăca pe toate. Voi face filme până voi avea copii”, a spus actorul la un moment dat.Vezi ce sex are copilul lui Ryan Gosling.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net