"Fălci" împlinește 40 de ani! Vezi ce se întamplă la aniversarea filmului


    "Fălci" aniversează 40 de ani de la lansare, iar cu această ocazie filmul poate fi urmărit din nou pe micile ecranefoto:paramount channel
"Fălci" aniversează 40 de ani de la lansare, iar cu această ocazie filmul poate fi urmărit din nou pe micile ecranefoto:paramount channel

"Fălci" ("Jaws") este considerat primul blockbuster, care a schimbat modul în care sunt făcute filmele horror a împlinit 40 de ani. Cu această ocazie pelicula este din nou pe micile ecrane, spre extazul fanilor acestui gen.

"Fălci" a fost lansat în vara anului  1975 și a devenit filmul care a făcut cele mai multe încasări la acea vreme. A primit numeroase premii prestigioase, mai ales pentru montaj și coloana sonoră.

"Fălci" a împlinit 40 de ani

Fiorosul rechin a împlinit 40 de ani, iar canalul Paramount a pregătit numeroase surprize pentru fanii înfocați ai filmului. La aniversarea au participat unele din cele mai înfricoșătoare personaje din istoria cinematofrafică, precum Voldemort, Joker, Darth Vader și Gollum.

"Fălci" poartă semnătura renumitului regizor Steven Spielberg

"Fălci" a fost regizat de Steven Spielberg și a fost urmat de alte 3 părți. (”Jaws I”,” Jaws II”, „Jaws III, Jaws: Răzbunarea”). Pelicula a fost recompensată cu Oscar, pentru cel mai bun sunet, cel mai bun montaj şi cea mai bună coloană sonoră. Coloana sonoră a filmului a mai primit, printre altele, un premiu Globul de Aur şi un Grammy. Seria "Fălci" poate fi revăzută pe canalul Paramount, în perioada 20-21 iunie.

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
FotoJet (11) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png