Fanii lui Dolly Parton au bătut un record mondial

Cântăreața americană Dolly Parton (77 de ani) are cei mai dedicați fani! 959 de persoane s-au strâns în Kerry, Irlanda, purtând peruci blonde și cizme de cowboy. Au stabilit recordul pentru cea mai mare adunare de oameni îmbrăcați precum Dolly Parton și au ajuns în Cartea Recordurilor Guinness.

Dolly Parton, într-o rochie aurie
Dolly Parton se mândrește cu fanii ei (Foto: Instagram)

Evenimentul a avut un scop caritabil

959 de oameni s-au „deghizat” în idolul lor, Dolly Parton, în Irlanda
: 959 de oameni s-au „deghizat” în idolul lor, Dolly Parton

Organizatoarea evenimentului intitulat Dollyday Listowel, Cora O’Brien, a spus că această ocazie a avut și un scop caritabil, întrucât participanții au făcut donații către două organizații locale pentru ajutorarea persoanelor care suferă de cancer, The Kerry Hospice Foundation și Comfort For Chemo Kerry: „Banii strânși vor ajuta oamenii din comitatul nostru, care au nevoie de îngrijiri medicale. Scopul lui Comfort for Chemo Kerry este de a construi și echipa o unitate de chimioterapie de ultimă generație, construită special pentru locuitorii din Kerry. Alegerea de a organiza Dollyday ca un eveniment caritabil în beneficiul acestor organizații caritabile este înrădăcinată în valorile noastre comune, ale compasiunii, comunității și sprijinului pentru cei care au nevoie. Aceste organizații caritabile au un aspect foarte personal pentru cei mai mulți dintre noi și sunt aproape de inimile noastre..

Aproape 1.000 de oameni s-au înscris la acest eveniment, cu bărbați și femei de toate vârstele – cel mai în vârstă participant având 93 de ani! - îmbrăcându-se în costumații strălucitoare, pe care le-ar purta cu siguranță legendara Dolly Parton. Dar de ce au ales-o pe Dolly?

„Am ales-o pe Dolly Parton din mai multe motive. În primul rând, deoarece ne place muzica ei. Ea este celebrată pe scară largă în întreaga lume și am vrut să o onorăm și să o sărbătorim în felul nostru. 

Am simțit că va fi distractiv și că oamenii vor fi entuziasmați să se costumeze precum Dolly. Muzica ei este cunoscută în întreaga lume, iar ea are o inimă foarte bună. Dolly este o inspirație pentru noi și s-a implicat în mai multe cauze caritabile”, a mai explicat Cora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net