Fata lui Whitney este în comă, neamurile o bagă în emisiune

Ultima actualizare:

    Bobbi Kristina a fost  găsită fără suflare în  cadă la 31 ianuarie 2015
Bobbi Kristina a fost găsită fără suflare în cadă la 31 ianuarie 2015

Whitney Houston se răsuceşte-n mormânt! Iată de ce, după divorţul de Bobby Brown, cântăreaţa nu a vrut să mai audă de familia fostului soţ. După ce s-au bătut ca chiorii la spital, cele două surori şi fratele lui Bobby au negociat şi început filmările la o emisiune în care arată cum le moare nepoata.

Revoltător, dar în familia lui Bobby Brown totul e posibil! Conform TMZ, familia Houston, în frunte cu bunica Cissy, a declarat război pe faţă clanului Brown care a vândut deja drepturile de difuzare şi a încasat aproape un milion de $ de la o casă de producţie pentru a realiza o emisiune tip reality-show în care vor filma inclusiv la căpătâiul lui Bobbi Kristina.După ce s-au dumirit că nu vor primi mai nimic din moştenirea de aproximativ 20 de milioane $ pe care Whitney i-a lăsat-o fiicei ei, Shayne Brown, Tina Brown, Tommy Brown, Leolah Brown şi Kenae Brown s-au pus pe făcut bani.

În timp ce nepoata lor de 21 de ani zace între viaţă şi moarte pe un pat de spital şi numai un miracol o mai poate readuce în simţiri, neamurile din partea tatălui îşi vând povestea pe bani grei televiziunilor dispuse să difuzeze ultimele imagini cu fiica lui Whitney. Bobbi Kristina a intrat în moarte cerebrală la doar câteva zile după 31 ianuarie, când a fost găsită fără suflare cu faţa în jos, în cadă. Din cauza rănilor de pe corp, soţul ei şi fratele vitreg Nick Gordon a primit interdicţia de a o mai vizita.

Toată lumea speră într-un miracol, însă doctorii spun că fata lui Whitney nu mai are nici o şansă. Şi pentru că zilele ei sunt numărate, neamurile vor să profite la maximum şi sunt gata să facă orice pentru a-şi face emisiunea chiar dacă Cissy Houston a zis că îi dă afară din spital cu poliţia.

Shayne Brown, Tina Brown, Tommy Brown, Leolah Brown şi Kenae  Brown au negociat deja cu o casă de producţie realizarea emisiunii
Shayne Brown, Tina Brown, Tommy Brown, Leolah Brown şi Kenae Brown au negociat deja cu o casă de producţie realizarea emisiunii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net