Fiul lui Alain Delon, vești triste despre starea de sănătate a marelui actor. „Este slăbit şi nu suportă să se vadă astfel, diminuat”

Ultima actualizare:

Actorul de 88 de ani, Alain Delon, un monstru sacru al cinematografiei franceze, care a suferit un grav accident vascular cerebral (AVC) în iulie 2019, părea foarte slăbit într-o fotografie publicată pe Instagram cu ocazia Ajunului Crăciunului. Acum, la început de an, Anthony Delon, a dezvăluit în ce stare proastă se află îndrăgitul actor.

Alain Delon, tot mai slăbit. Anunțul făcut de Anthony, fiul său / Foto: Arhiva Click!
Alain Delon, tot mai slăbit. Anunțul făcut de Anthony, fiul său / Foto: Arhiva Click!

Pe 24 decembrie, Alain Delon a sărbătorit ceea ce el spune că a fost „ultimul său Crăciun”, în casa sa din Douchy, Loiret, Franța, împreună cu doi dintre cei trei copii ai săi: Alain-Fabien și Anthony. De astfel, actorul, în vârstă de 88 de ani, părea foarte slăbit într-o fotografie publicată pe reţeaua de socializare Instagram de fiul său, Alain-Fabien, cu ocazia Ajunului Crăciunului.

Starul francez a suferit un grav AVC în iulie 2019, iar fiul săi Anthony a anunțat recent că celebrul actor francez are o stare precară de sănătate. El a explicat că tatăl lui nu prea vorbește, îl obosește și îl enervează orice.

„Este slăbit şi nu suportă să se vadă astfel, diminuat. Vorbeşte puţin, îl oboseşte sau îl enervează când îl facem să se repete, căci vocea lui nu este întotdeauna în ton, vreau să spun audibilă”, a dezvăluit, joi, 4 ianuarie, Anthony Delon, cadrul unui interviu acordat pentru Paris Match.

Cei trei copii ai lui Alain Delon au depus o plângere 

În iulie 2019, cei trei copii ai lui Alain Delon au depus o plângere împotriva unei femei prezentate ca „asistenta sa socială” - care a fost expulzată în vara anului trecut din reşedinţa starului din Douchy-Montcorbon, o localitate situată la aproximativ 100 de kilometri sud de Paris - dar pe care aceasta o respinge ca fiind o terminologie incorectă. O anchetă a fost deschisă, în special pentru fapte de hărţuire morală.

Potrivit avocatului lor, Hiromi Rollin, după AVC-ul suferit de starul francez, „l-a izolat în mod constant pe Alain Delon de apropiaţi şi de familie, utilizând manevre şi ameninţări”. Pe de altă parte, avocatul femeii a anunţat că doreşte să depună o plângere „împotriva membrilor familiei Delon şi a unor gărzi de corp pentru violenţe voluntare în formă agravată (...), constatate printr-un certificat medical”.

În același interviu, fiul lui Alain Delon, Anthony, a mărturisit că a depus o sesizare împotriva surorii sale Anouchka Delon, pe care o acuza că nu l-a informat în legătură cu faptul că tatăl lor a fost „supus la cinci teste cognitive” între 2019 şi 2022 şi că „nu l-a trecut pe niciunul dintre ele”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net