Fiul lui Beckham , atitudine de gangster într-o ședință foto controversată

simeon stalpnicul png
Brooklyn urmează cursurile unei facultăți de artă din New York City Foto: Arhivă personală

Fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham, Brooklyn ( 18 ani) a realizat un shooting foto care a stârnit reacții negative din partea urmăritorilor săi de pe Instagram.

Fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham, Brooklyn ( 18 ani) a realizat un shooting foto care a stârnit reacții negative din partea urmăritorilor săi de pe Instagram.

În general, Brooklyn prefer să se afle în spatele obiectivului și să fie cel care realizează fotografiile, dar de acestă dată a făcut o excepție pentru fotograful și prietenul său, Damon Baker. Tânărul de 18 ani, proaspăt student al unei universități de arte din New York City, a acceptat bucuros să pozeze întrun shooting foto pe care l-a încărcat pe profilul său personal de Instagram. Drept mulțumire pentru faptul că Brooklyn a acceptat să îi fie model, Damon a pășit la rândul să în  fața obiectivului, lăsându-l pe  fotograful în devenire să își exerseze abilitățile. Fotografiile alb –negru îl înfățișează pe fiul lui Beckham având un pistol în mână, îndreptat către obiectivului aparatu. Adolscentul pare obosit și are cearcăne în jurul ochilor . Fiul celebrului fotbalist calcă pe urmele tatălui și pozează în ipostaze sexy pentru a scoate în evidență colecția de tatuaje, care se află în plină expansiune.

O altă fotogtrafie îl înfățișează pe Brooklyn arătând semen obscene și adoptând o atitudine de “ băiat rău”. Fanii nu au apreciat deloc imaginea și  au scris că nu i se potrivește stilul de gangster.

simeon stalpnicul png
Brooklyn Beckham a atras comentariile răuăcioase ale urmăritorilor săi Foto: Arhivă personală

Vorbind despre pasiunea sa pentru fotografie, Brookyn a mărturisit că a căpătat experiență în domeniu datorită mamei sale : „ Obișnuiesc să fac fotografii la spectacolele de modă ale mamei , dar ea nu este prea încântată că o fotografiez așa că îmi spune să cer ajutorul modelelor . Nu îi ascult sfatul pentru că îmi este rușine să le fac poze persoanelor pe care nu le cunosc. “

simeon stalpnicul png
Colajul pe care l-a încărcat Brooklyn pe pagina personală Foto: Arhivă personală
cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Captură foto cu un rus care își dă foc
Kate Middleton
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg