Fostul iubit al Rihannei, la închisoare! Ce acuzaţii i se aduc

Fostul iubit al Rihannei a fost arestat vineri, în Malibu. Chris e acuzat că a încălcat regimul de libertate condiţionată ce are legătură cu agresiune comisă asupra Rihannei.

Mandatul de arestare a fost emis de judecătorul James Brandlin de la Curtea Superioară din Los Angeles, după ce acesta a aflat că muzicianul nu a respectat termenii regimului de libertate condiţionată şi a fost dat afară din clinica de dezintoxicare din Malibu în care justiţia îi ordonase să se interneze.

Rapperul american, care este implicat şi într-un proces la Washington, în care este acuzat de agresiune, se afla în centrul de reabilitare din Malibu unde urma un curs de terapie contra acceselor de furie.

Procurorii din Los Angeles au dorit ca rapperul să fie încarcerat, întrucât acesta ar fi încălcat de multe ori în ultimul an regimul de libertate condiţionată.

Ei l-au acuzat pe Chris Brown că a trişat în privinţa orelor de muncă pe care trebuia să le presteze în folosul comunităţii şi au cerut justiţiei să îl trimită pe muzician la închisoare, după ce acesta a fost arestat în octombrie 2013, la Washington.

Chris Brown trebuie să se prezinte la o audiere în faţa unui judecător, luni, la un tribunal din Los Angeles.

Regimul de libertate condiţionată i-a fost revocat şi, dacă va fi găsit vinovat că a încălcat normele acestui acord, Chris Brown riscă să ajungă într-o închisoare din California.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
selly si victor grosu
colaj mormant elisabeta a II-a
Cathedral Plaza FOTO Facebook
nava ajutoare umanitare Aknoul ambasada frantei foto gouvernement.fr
image
image
image
image
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg