FOTO Conversaţii între iubitul lui J.Lo şi un transsexual. Nu este prima oară când Casper schimbă tabăra

Ultima actualizare:
sofie vissa
sofie vissa

Sofie Vissa a vorbit în exclusivitate pentru womansday.com.au despre conversaţiile de pe Instagram pe care le-a purtat cu Casper Smart, iubitul lui Jennifer Lopez. Se pare că cei doi au făcut schimb de fotografii, iar bărbatul nu a fost deranjat de faptul că Sofie este transsexual.

Orientările sexuale ale lui Casper sunt cât se poate de variate. Transsexualul Sofie Vissa a povestit cum a fost abordat de Casper. "Eu pun hashtags-uri pe Instagram şi am o mulţime de urmăritori. Folosesc #Shemale, #transgendered la tot ce postez. Îmi amintesc că după ce am postat o fotografie mai sexy, peste câteva minute când m-am uitat la telefon aveam o solicitare de prietenie de la Casper. Știa că sunt transsexual și nu a fost deranjat. După ce i-am aprobat cererea, cam în 30 de minute a început să îmi aprecieze foarte multe fotografii", a povestit Sofie despre debutul flirtului celor doi.

conversatii sofie casper smart
conversatii sofie casper smart

Apoi aceștia au mutat conversațiile în privat, unde au vorbit despre viețile lor și au început să facă schimb de fotografii. "Tânăra" povestește că cea mai apreciată fotografie de către Casper a fost una într-o pereche de bikini negri ce îi pune în evidență fundul imens al Sofiei. "După ce am început să facem schimb de fotografii, mi-a zis că îi place foarte mult o fotografie de-a mea în bikini negri și un top albastru. Când l-am întrebat de ce nu îmi dă like pe profil la fotografie, mi-a spus că activitatea pe Instagram îi este monitorizată" (n.r. cel mai probabil J-Lo bănuia discuțiile dintre cei doi).

conversatii
conversatii

Casper i-a spus Sofiei: "Vreau să văd mai mult! Ce mai ai?", "Ce vrei să vezi? Zâmbetul meu?", i-a raspuns tanăra acestuia. După care el i-a spus direct: "Îmi plac zâmbetele, dar îmi plac mai mult ochii, și fundurile apetisante". Amuzata fata i-a raspuns "E perfect, eu le am pe toate". Au urmat apoi conversații în care cei doi au făcut schimb de fotografii și au decis că trebuie să se întâlnească.


    conversatii
conversatii

Transsexualul Sofie Vissa

simeon stalpnicul png

Tinerelul a mai fost acuzat că a înşelat-o pe vedetă în urmă cu doi ani, când a fost surprins într-un club de homosexuali. Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori, cu Ojani Noa, Cris Judd şi Marc Anthony. Din ultimul mariaj îi are pe gemenii Max şi Emme, de 6 ani. Din 2011, diva are o relaţie cu Casper.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net