FOTO Rihanna este mamă a doua oară. Ea a născut o fetiță, „o imagine perfectă a Rihannei”

Celebra Rihanna a adus pe lume, cel de-al dilea copil, o fetiță. Cântăreața Rihanna și partenerul ei ASAP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară, pe 9 august, primul lor copil, un băiețel are acum în vârstă de 1,3 ani. Potrivit surselor din presa americană, Rihanna a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar vedeta beneficiază de îngrijire la domiciliu, în casa ei din Los Angeles.

image

Starul american Rihanna, 35 de ani, a dat naștere celui de-al doilea copil, alături de partenerul ei de viața, raperul ASAP Rocky. Cuplul mai are un băiețel, pe nume RZA, care a venit pe lume în luna mai a anului trecut.

Potivit yahoo.com, Rihanna a născut, în decursul zilei de 9 augut, o fetiță sănătoasă. Vedeta americană ar fi fost deja externată din maternitate și beneficiază de asistență medicală, alături de fiica nou-născută, în vila din Los Angeles.

Potrivit surselor care citează apropiați ai cuplului, fetița Rihannei este perfect sănătoasă și foarte frumoasă și ar avea ochii celebrei ei mame.

Este o imagine perfectă a Rihannei” ar fi spus un prietn al celebrului cuplu, completând că micuța are ochii mamei sale, Rihanna.

Rihanna, mamă de băiat și fată

Cuplul mai are un băiețel, pe nume RZA, care a venit pe lume în luna mai a anului trecut.

Pe 12 februarie 2023, cântăreața barbadiană a susținut un recital scurt cu cele m ai mari hituri ale ei în timpul spectacolului Half Time. Poziția corpului ei i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva este din nou însărcinată. La scurt timp, după spectacol staff-ul ei a anunțat că vedeta va aduce pe lume cel de-al doilea copil al ei cu ASAP Rocky.

Rihanna și A$AP Rocky au un fiu, RZA Athelson, care s-a născut pe 13 mai 2022.

image

Într-un interviu pentru Essence în 2019, Rihanna și-a exprimat dorința de a crește și o fetiță de culoare .

„Sunt o femeie de culoare adusă pe lume de o femeie de culoare, care a venit pe lume de la o femeie de culoare, care aceasta a venit de la o femeie de culoare și o să nasc o fetiță de culoare. Acesta sunt eu. Este nucleul a ceea ce sunt eu în spirit și ADN.”

Ea a adăugat la acea vreme:

„Mama mea este un exemplu incredibil de cum să lupți prin obstacolele vieții. Sunt sigur că mama ei a învățat-o asta și așa voi fi și eu”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net