FOTO Rihanna, GOALĂ pe coperta unei reviste: "Îmi place să fiu dominată"

image
Rihanna s-a dezbrăcat pentru GQ

Nimeni nu o poate condamna pe Rihanna pentru că alege să se dezbrace, iar locul potrivit a fost, de această dată, coperta revistei americane pentru bărbaţi GQ, scrie Daily Mail.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a apărut goală, purtând doar o jachetă care îi acoperea umerii, pentru ediţia din decembrie a revistei.

Fanii i-au putut admira atât formele apetisante, cât şi tatuajele.

Întrebată în cursul interviului pentru publicaţia americană ce anume o înfierbântă, vedeta a afirmat că îi place să se simtă "ca o femeie".

"Trebuie să deţin controlul asupra fiecărui aspect al vieţii mele, aşa că într-o relaţie prefer să fac un pas înapoi şi să las pe altcineva să preia conducerea", s-a confesat Rihanna.

Momentan, ea este singură şi nu plănuieşte să aibă prea curând o relaţie, nu după dezastrul petrecut între aceasta şi Chris Brown. Deşi au apărut unele zvonuri că s-ar putea împăca, diva le-a dezminţit cu tărie.

În 2008, Brown a agresat-o pe fosta sa iubită şi a intrat într-un program pentru violenţa domestică, fiind condamnat şi la ore de muncă în folosul comunităţii.

Rihanna spune că se concentrează asupra lansării albumului său, al şaptelea la număr. În acest scop, va merge într-un turneu în şapte oraşe europene.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
carabineri jpg
Mahdavikia jpg
image
image
image
image
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg