Fugiţi! Heidi Klum are păduchi. Fotomodelul şi-a plimbat «musafirii» pe trei continente

image
La New York, păduchii din cosiţele lui Heidi Klum aveau peste 15.000 de kilometri „la bord”Foto: Guliver/Splashnews

Degeaba ai 70 de milioane de dolari în conturi şi întreaga planetă la picioare! Când copiii îţi aduc acasă păduchi, n-ai ce face. Rabzi şi te scarpini!

Heidi Klum (41 de ani) a recunoscut recent că a plimbat pe covorul roşu o întreagă colonie de păduchi.

image
Locul preferat de paraziţi e în zona vascularizată din spatele urechilor

Din cauză că nu putea să le aplice un “tratament adecvat” paraziţilor pentru că i se decolora părul şi nici nu putea intra în “carantină” pentru că avea nu mai puţin de patru evenimente mondene importante de onorat, Heidi s-a plimbat din Australia în Noua Zeelandă şi din New York la Paris cu păduchii în cosiţe.

image
«Musafirii» din cosiţe

Cine i-a adus musafirii nedoriţi în casă? Cei patru copii ai ei: Leni (10 ani), Henry (9 ani), Johan (8 ani) şi Lou de 5 anişori. Dacă fostul ei soţ, cântăreţul Seal, a scăpat ieftin pentru că... e ras la piele în cap, iubitul Vito Schnabel nu a avut acelaşi noroc. „Am aflat că am păduchi la coafor, în timp ce mă pregăteam să intru într-un interviu televizat. Mi-a zis şi coafeza şi tot atunci m-a sunat o asistentă de la şcoală şi mi-a spus că toţi cei patru copii ai mei sunt scutiţi o săptămână de la cursuri pentru că au păduchi şi ouă de păduchi în cap. M-am albit la faţă, pentru că urma o lună plină până peste cap de evenimente în Australia, Noua Zeelandă, New York, Londra şi Berlin. Nu puteam să-mi ard părul aplicând tratamente-şoc paraziţilor, trebuia să merg aşa”, a povestit Heidi Klum, într-un interviu pentru E!Online. Mai mult decât atât, fotomodelul a încercat pe cât posibil să scape de „musafiri” zdrobindu-i între unghii, dar s-a trezit cu manichiura praf, în scurt timp, fără să fi scăpat nici măcar de 10% din păduchi.

image
“Suspectul” numărul 1 pe lista celor care au adus păduchi acasă este fotbalistul Henry, de 9 ani
cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg