George Clooney: «Fă paşi! Nu mă însor!»

Ultima actualizare:

 Starul a făcut această precizare după ce italianca a lăsat să se  înţeleagă recent că se va mărita cu el.

De altfel, motivul pentru care Clooney i-a dat papucii, după doi ani de relaţie, este tocmai insistenţa cu care aceasta îi cerea să se căsătorească.

Canalis a recunoscut şi ea că nu mai sunt împreună, spunând că este foarte dureroasă despărţirea. Înainte de a rupe legătura, actorul american a dus-o pe fosta iubită la o cină romantică la un restaurant de pe malul lacului Como.

George Clooney s-a căsătorit în 1989 cu Talia Balsam, de care a divorţat în 1993. De atunci, actorul a spus în mai multe ocazii că nu se va mai căsători niciodată. După ce s-au cunoscut în timp ce filmau o reclamă pentru brandul Martini, în anul 2000, George Clooney şi modelul britanic Lisa Snowdon au avut o relaţie de câţiva ani, marcată de numeroase împăcări şi despărţiri.

În 2007, actorul american a început o relaţie cu Sarah Larson, de care s-a despărţit însă în mai 2008. Din 2009, starul american a avut o relaţie exclusivă cu modelul italian Elisabetta Canalis.

Părinţii acesteia au încercat în zadar să-l determine pe Clooney să o ia de soţie pe fiica lor. Între cei doi au apărut adesea tensiuni, fapt care l-a determinat pe actorul american să revină la hotărârea sa mai veche de a rămâne holtei pe viaţă.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif