George Michael a păcălit de 6 ori moartea ca să-şi dea ultima suflare de Crăciun

simeon stalpnicul png
† George Michael (25 iunie 1963 – 25 decembrie 2016)Foto: EPA/ Guliver/ Getty Images

Goring, Osfordshire, Nordul Londrei, 25 decembrie, ora 13.42. O ambulanţă soseşte la locuinţa lui George Michael, 52 de ani, după ce a fost chemată de impresarul acestuia, Michael Lippman. Megastarul a fost declarat mort pe loc. Cauza: infarct.

George Michael (pe ­numele lui real Georgios Kyriacos Pana­yiotou) a avut o viaţă zbu­ciumată. Conform apropiaţilor, starul care a vândut peste 100 de milioane de discuri de-a lungul unei cariere de peste 34 de ani (n.r. alături de trupa Wham! 1982-1986, Band Aid 1984 şi ulterior pe cont propriu) s-a jucat la propriu cu Moartea. A strâns o avere de 200 milioane $, dar a murit singur în casa sa de pe malul Tamisei. Iată momentele critice din viaţa lui.1998. Jackie Georgiou, soţia vărului său, dezvăluie pentru „The Sun” faptul că starul obişnuia să se drogheze cu o combinaţie fatală de cocaină şi heroină. A fost internat în acea perioadă la dezintoxicare în Elveţia pentru că „leşina frecvent la petreceri, tremura, cădea din picioare şi vomita ore în şir din cauza drogurilor”. Dar asta nu l-a dărâmat.2007. Se izbeşte cu maşina de un zid în Crickelwood, North West London şi recunoaşte că s-a drogat.2007. Câteva luni mai târziu se opreşte cu Land Roverul său într-un semafor din Berkshire, Anglia. Îi este suspendat permisul pentru doi ani, după ce poliţia îl ridică de la volan aproape leşinat.

2010. Despărţirea de iubitul său Kenny Ross, alături de care a trăit 13 ani, îl răvăşeşte. Apropiaţii spun că din 2009 se transformă radical. În iulie 2010 pierde controlul maşinii în Hampstead, North London şi zboară prin parbriz. Ca prin minune scapă doar cu nişte zgârieturi.2011. Este spitalizat în noiembrie 2011 de urgenţă la Viena şi doctorii sunt extrem de rezervaţi în privinţa însănătoşirii lui. Este diagnosticat cu pneumonie şi trupul îi e cuprins de o infecţie ce îi poate fi fatală. Însă miracolul se produce. Moartea avea alte planuri pentru el...2013. La 16 mai 2013, George Michael este implicat într-unul dintre cele mai bizare accidente rutiere produse vreodată. Sare din maşină la peste 110 km/h, pe autostradă şi se loveşte grav la cap. Miracolul se produce din nou şi după două săptămâni este externat.

simeon stalpnicul png
În fotografia din septembrie 2016 artistul este de nerecunoscutFoto: EPA/ Guliver/ Getty Images

Hiturile care l-au ­consacrat:Last Christmas (cu Wham!) - 1984Wake Me Up Before You Go Go (cu Wham!) - 1984Freedom (cu Wham!) - 1984Careless Whisper - 1984I’m Your Man (cu Wham!) - 1985The Edge of Heaven (cu Wham!) - 1986A Different Corner - 1986Don’t Let the Sun Go Down on Me (cu Elton John) - 1991Five Live EP (alături de Queen şi Lisa Stansfield) - 1993Jesus To A Child - 1996Fastlove - 1996

Ziua tragediilor

În noaptea dintre 23 spre 24 decembrie, actriţa Carrie Fisher (60 de ani), care a interpretat-o pe Prinţesa Leia în „Războiul stelelor” se întorcea de la Londra în Los Angeles. La 11.000 m altitudine inima ei încetează să bată şi timp de 10 minute, martorii spun că nu are puls. E transportată de urgenţă la spital şi, ieri, susţine fiica ei, se afla într-o stare critică, dar stabilă. La 24 decembrie, lumea rockului a fost îndoliată.

simeon stalpnicul png
Carrie FisherFoto: EPA/ Guliver/ Getty Images

simeon stalpnicul png
Rick ParfittFoto: EPA/ Guliver/ Getty Images

Chitaristul de la Status Quo, Rick Parfitt (68 de ani), a încetat din viaţă în urma unei infecţii severe la un umăr. El trecuse cu bine peste o operaţie cvadrublă de bypass în 1997 şi intenţiona să înceapă o carieră solo în 2017.

Şi pe ei i-a ucis «drogul» celebrităţii

Gloria vine la pachet cu o sumedenie de ispite. Anul acesta, artistul american Prince a încetat din viaţă în urma unei intoxicaţii cu substanţe pe bază de opiu.

simeon stalpnicul png
Amy Winehouse. 14 septembrie 1983 – 23 iulie 2011 Cauza morţii: intoxicare cu alcoolFoto: EPA/ Guliver/ Getty Images

simeon stalpnicul png
Whitney Housto. 9 august 1963 – 11 februarie 2012 Cauza morţii: stop cardiac cauzat de stupefiante nFoto: EPA/ Guliver/ Getty Images

El a fost descoperit fără suflare în studioul muzical de pe proprietatea sa din Chanhassen, Minnesota. Însă, Prince nu este singurul care a căzut victimă „drogului celebrităţii”.

simeon stalpnicul png
Prince. 7 iunie 1958 – 21 aprilie 2016 Cauza morţii: supradoză de opioideFoto: EPA/ Guliver/ Getty Images

Amy Winehouse piere în urma unei intoxicaţii cu alcool, Whitney Houston a încetat din viaţă după ce a consumat cocaină şi Michael Jackson cade victimă consumului de calmante.

simeon stalpnicul png
Michael Jackson. 29 august 1958 – 25 iunie 2009 Cauza morţii: stop cardiac din cauza calmantelorFoto: EPA/ Guliver/ Getty Images
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
Aiden Aslin, fost prizonier / Foto Captură Video / The Sun
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg