Grace Kelly, o viață amoroasă controversată. A avut o aventură cu un regizor austriac de origine română, născut în Timișoara

Grace Kelly rămâne un nume sonor în rândul celebrităților marcante de la Hollywood. Deși a fost cunoscută ca cea mai frumoasă și sofisticată regină, se zvonește că a avut câteva relații amoroase destul de controversate, care s-au vrut „uitate” după ce s-a căsătorit cu Prințul Raineir al III-lea de Monaco și a primit titlu regal.

Grace Kelly a avut o viață amoroasă controversată / foto: Profimedia
Grace Kelly a avut o viață amoroasă controversată / foto: Profimedia

În anii 1950, Grace Kelly, pe atunci o frumoasă tânără în vârstă de 20 de ani, a avut aventuri cu mulți colegi actori, cu toate că majoritatea erau căsătoriți la momentul respectiv, iar alții erau mult mai în vârstă decât ea. Un astfel de comportament este adesea legat de relația ei cu propriul tată, care ar fi spus că nu s-a așteptat niciodată ca ea să fie mai mult decât o gospodină și a descris cariera ei de actriță ca fiind „puțin mai sus decât o prostituată".

Zvonurile privind aventurile ei au dispărut după ce s-a căsătorit cu Prințul Rainier III de Monaco, fiind acum amintită pentru clasa sa socială. Și cu toate că nu a apărut în multe filme, fiind 11 în total, rămâne una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood.

Dar nu puțini sunt cei care nu au uitat numărul mare de bărbați care au ajuns în așternuturile ei. Spre exemplu, relația ei cu Ray Milland, care era căsătorit de mai bine de 20 de ani, aproape că a costat-o ​​cariera. Renumita editorialistă și actriță Hedda Hopper a documentat aventura și a catalogat-o pe Kelly drept „nimfomană”

Grace Kelly a avut o aventură cu un bărbat din Timișoara

În adolescență, Kelly a fost implicată într-o relație amoroasă cu profesorul ei de 30 de ani, Don Richardson, în timp ce studia la Academia Americană de Arte Dramatice din New York City. A avut o relație și cu playboy-ul milionar prințul Aly Khan, liderul musulmanilor Nizari, actorul britanic David Niven, actorul francez Jean-Pierre Aumont, John F. Kennedy și chiar Frank Sinatra, iar aceștia sunt doar o parte din bărbații cărora le-a furat inima.

De asemenea, ar fi avut o scurtă poveste de dragoste cu regizorul austriac născut în Timișoara, Robert Dornhelm, în timpul carierei sale, deși nu a fost raportat oficial la acea vreme. Cei doi s-au cunoscut în 1953, în timp ce Kelly filma pentru „The Story of Venice”, regizat de Dornhelm.

Înainte de nunta cu Prințul Rainier, Kelly ar fi pretins că este virgină, susținând că și-a rupt himenul jucând hochei pe teren în liceu. Și astfel a devenit Prințesa Grace de Monaco.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
lidia buble instagram jpg
alex bogdan nunta jpg
cub amalia enache png
banner survivor
Banner Viva
Vedeta Heidi Klum jpg
angelina jolie vivienne jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net