Heidi Klum, "îmbătată" de dragoste! S-a lăudat tuturor cu inelul oferit de soţul său

image
3 august, și-au jurat credință veșnică pe iahtul Christina O

Dragostea nu are vârstă şi, uneori este şi oarbă! Heidi Klum şi-a găsit sufletul pereche...pentru a treia oară! Norocosul care a reuşit să îi câştige inima fotmodelului de origine germană este Tom Kaulitz, membru al formaţiei Tokio Hotel. Cei doi s-au căsătorit în secret în luna februarie, după o logodnă care a durat doar trei luni. Pentru a celebra totuşi iubirea aşa cum se cuvinte cuplul a plecat într-o vacanţă în Capri acolo unde au spus din nou un da hotărât unei vieţi împreună. Iată în ce paradis exotic îşi sărbătoresc dragostea amorezii!

Heidi Klum (46 de ani), şi iubitul său rocker, Tom Kaulitz (29 de ani), şi-au spus „Da” pentru o a doua oară sâmbătă, pe un iaht în Capri. Ei s-au logodit de Crăciun. În februarie au obţinut certificatul de căsătorie, de la ofiţerul stării civile din Beverly Hills. Sâmbătă şi-au pus pirostriile şi duminică au început luna de miere. Peisaje care ar putea impresiona şi pe cel mai insensibil om, o apă de un albastru azuriu şi zâmbete pline de căldură, acestea par să fie ingredientele fericirii pentru cei doi porumbei. 

image
Slujba a fost oficiată de fratele geamăn al lui Tom

Heidi Klum radiază şi nu îşi poate desprinde nici privirea, dar nici mâinile de pe cel care i-a devenit soţ şi i-a redat bucuria, potrivit dailymail.co.uk.Fotomodelul a distribuit pe pagina personală de Instagream o serie de cadre care îţi taie răsuflarea şi nu a ratat ocazia de a se lăuda cu verigheta pe care o va purta până la sfârşitul vieţii. Îmbrăcată cu o rochie lejeră, de vară şi purtând o pereche de ochelari de soare pentru a se proteja de razele puternice, Heidi Klum le-a arătat prietenilor virtuali inelul care a legat-o pe vecie de Tom Kaulitz, cu 16 ani mai mic decât ea. 

image
Heidi le-a arătat prietenilor virtuali verigheta pe care, cu puţin noroc, o va purta toată viaţa

Heidi nu a distribuit doar o serie de imagini, ci şi un scurt clip video în care soţul îi fură timid un pupic. Aşadar, dragostea pluteşte în aer pentru fotomodelul german, iar comentariile răutăcioase privind relaţia pe care o are cu Tom nu au oprit-o să îşi asculte inima. 

image
Cei doi se comportă precum doi adolescenţi care simt pentru prima dată fiorii iubirii

Fostul soţ al lui Heidi, şocat de nunta modelului

Heidi a mai fost măritată cu Ric Pipino, între 1997 şi 2002, şi cu Seal, între 2005 şi 2014. Relaţia cu Briatore a fost întreruptă în momentul în care Heidi l-a anunţat pe milionar că a rămas însărcinată cu el. Recent Helene a acceptat să discute cu tatăl ei, pe care îl consideră un străin.

image
Cei doi se comportă precum doi adolescenţi care simt pentru prima dată fiorii iubirii Foto: Instagram

Fostul soţ al lui Klum, cântăreţul Seal, 56 de ani, a fost întrebat cu trei zile înainte de nuntă ce părere are despre cea de a treia căsnicie a lui Klum şi a părut surprins. ”M-aţi luat prin surprindere. Nu ştiam... Dar haideţi să vorbim despre altceva”, a articulat Seal, care a fost interpelat pe aeroportul din Los Angeles. 

Citeşte şi

Heidi Klum s-a măritat pe un iaht de lux. Soțul ei e cu 16 ani mai mic

Heidi Klum şi soţul tinerel au şi plecat în luna de miere după nunta pe iaht

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
Monica Tatoiu
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png