Heidi Klum s-a simțit rău toată săptămâna! Ea și Tom Kaulitz așteaptă rezultatele testului pentru COVID-19

Ultima actualizare:

    Heidi Klum, de 46 de ani, și-a găsit sufletul-pereche: Tom Kaulitz, 29 de anifoto: Profimedia
Heidi Klum, de 46 de ani, și-a găsit sufletul-pereche: Tom Kaulitz, 29 de anifoto: Profimedia

Modelul Heidi Klum a anunțat, pe rețelele de socializare, că ea și soțul ei, cântărețul Tom Kaulitz, au luat o pauză de la viața lor aglomerată și s-au autoizolat la domiciliu, separat, după ce s-au simțit rău toată săptămâna aceasta.

Teama cu privire la pandemia de coronavirus pune pe jar și vedetele internaționale, care fac tot posibilul să nu se infecteze. Heidi Klum și soțul ei sunt în prezent „separați” din cauza COVID-19, cei doi luând decizia să stea separat în carantină o perioadă, după ce Tom Kaulitz s-a întors recent din turneu.

Heidi Klum și Tom Kaulitz, în carantină de teama coronavirusului

Soții au mers până și să se testeze de coronavirus, după ce ambii s-au simțit rău și au prezentat mai multe simptome asociate cu infectarea cu COVID-19. Fanii modelului renumit au intrat rapid în panică, sperând să fie vorba doar de o simplă răceală, având în vedere că Heidi are 46 de ani, intrând astfel în aria de vârstă în care coronavirusul poate deveni cu adevărat periculos.

„La fel ca în cazul multora dintre voi, m-am simțit rău toată săptămâna și, din păcate, soțul meu care tocmai ce s-a întors din turneu acum câteva zile se simte de asemenea bolnav. Pentru siguranța noastră, stăm separat momentan până când vom primi rezultatele testului pentru coronavirus pe care l-am făcut.

Nu vrem să răspândim germeni și să riscăm să infectăm și alte persoane. Chiar dacă îmi doresc nespus să îl sărut și îmbrățișez, e mult mai important ca în această perioadă să facem ceea ce este corect pentru a evita răspândirea virusului.

Sunt vremuri ciudate acestea, dar trebuie să ne amintim ceea ce este important: protejarea celor pe care îi iubim. Autoizolarea este exact ce trebuie să facem acum pentru a fi cetățeni responsabili. Suntem împreună în asta și e de datoria noastră să îi protejăm pe cei dragi, dar și pe vecinii noștri. Vă rog să ascultați sfaturile și îndemnurile autorităților și stați acasă, în special dacă nu vă simțiți bine”, a fost mesajul vedetei, publicat pe contul personal de Instagram.

Admiratorii aceseteia le-au urat celor doi însănătoșire grabnică și au explicat că așteaptă și ei, cu sufletul la gură, rezultatele testelor pentru coronavirus efectuate de Heidi și Tom. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net