Hugh Grant, tată pentru prima oară


    Hugh Grant
Hugh Grant

Fetiţa binecunoscutului actor s-a născut luna trecută. Numele mamei nu a fost dat publicităţii.

„Hugh Grant este fericitul tătic al unei fetiţe. El şi mama acesteia au avut o relaţie pasageră. Cei doi au discutat deja detaliile şi sunt în relaţii amicale", a anunţat un purtător de cuvânt al actorului. În ceea ce o priveşte pe cea care i-a dăruit primul copil, nu au fost date alte detalii.

Tabloidele britanice au relatat la începutul anului că Hugh Grant ar fi avut o relaţie cu actriţa chineză Tinglan Hong, în vârstă de 31 de ani, cu 20 mai puţin decât el, lucru care îi face pe cei de la The Sun să se întrebe dacă nu cumva ea este misterioasa femeie.

„Pe cât mă iubesc pe mine însumi, pe atât mi-aş dori să găsesc pe cineva la care să ţin şi mai mult. Mi-aduc aminte că Warren Beatty, atunci când a avut copii în sfârşit, spunea cât de uşurat se simte că nu se mai învârte totul în jurul lui", se destăinuia Hugh Grant într-un interviu.

Dintre partenerele sale, Elizabeth Hurley este cea mai cunoscută. Ei au fost împreună timp de 13 ani, înainte de a se despărţi în 2000. Între 2004 şi 2007, actorul a avut o relaţie cu scriitoarea şi jurnalista Jemima Khan.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png