Iat─â c├óteva dintre celebrit─â╚Ťile depistate cu HIV!

12 noiembrie 2015
image
Freddie Mercury (1946 - 1991) este una dintre celebrităţile depistate cu HIVFoto: arhiva Click!

O alt─â bomb─â st─â s─â explodeze la Hollywood. Un nume important din industria cinematografic─â a fost diagnosticat cu HIV, ├«ns─â identitatea acestuia nu a fost dezv─âluit─â. De-a lungul timpului, mai multe celebrit─â╚Ťi depistate cu HIV au fost afectate.

Starul TV Dick Donato, cunoscut drept Evel Dick ┼či ajuns celebru dup─â ce a c├ó┼čtigat Big Brother, a confirmat c─â a fost infectat cu HIV ┼či a spus c─â totul s-a ├«nt├ómplat ├«n timpul unei partide de sex nebun cu o stripteuz─â.

Dick, în vârstă de 51 de ani, susţine că a fost o noapte de orgii, iar tânăra pe care a agăţat-o într-un bar se afla la menstruaţie în acel moment.

"C├ónd m-am trezit ea disp─âruse, iar eu eram plin de s├ónge din cap p├ón─â ├«n picioare, Ar─âtam de parc─â omor├ósem pe cineva, de parc─â eram f─âpta┼čul unei crime oribile", a povestit Donato.

image
Dick Donato a recunoscut c─â este infectat cu HIV

├Än mod de-a dreptul incredibil, iubita sa din acel moment nu doar c─â l-a iertat, dar i-a ┼či fost al─âturi ├«n cele mai dificile zile din via┼úa lui. Cu toate acestea, la un an dup─â rela┼úia s-a destr─âmat pentru c─â t├ón─âra nu a mai suportat stilul de via┼ú─â haotic pe care Evel Dick ├«l ducea.

Cameron Bay, printre celebrit─â╚Ťile depistate cu HIV

La 28 de ani, una dintre cele mai prolifice actriţe din filmele erotice, cunoscută sub numele de Cameron Bay, a fost testată pozitiv pentru virusul HIV.

image
Cameron Bay a intrat pe lista cu celebrităţi depistate cu HIV

Cameron Bay a oferit foarte prompt o declara┼úie care i-a ├«nduio┼čat pe fani. "Pe c├ót de dificil─â este ┼čtirea pentru mine ast─âzi, sper ca niciun alt actor s─â fi fost afectat. Pl─ânuiesc s─â fac tot ceea ce este posibil s─â ofer asisten┼ú─â medicilor ┼či colegilor mei. ├Än afar─â de asta, planul meu pe viitor este s─â am grij─â de mine ┼či de s─ân─âtatea mea", a declarat ea.

Celebrit─â╚Ťi depistate cu HIV care au murit

Unul dintre cei mai de succes actori ai anilor ÔÇÖ50, respectiv ÔÇÖ60, Rock Hudson a murit din cauza acestei afec╚Ťiuni - HIV. ├Ändr─âgit ├«ndeosebi datorit─â rolurilor de excep╚Ťie din filmele de comedie sau din cele romantice, Hudson, pe numele lui adev─ârat Roy Harold Scherer, nu a putut s─â opreasc─â evolu╚Ťia bolii, murind exact la v├órsta de 59 de ani, c├ónd ├«ncepuse s─â culeag─â laurii unei cariere incredibile.

image
Rock Hudson a murit la 59 de ani, dup─â ce a fost depistat cu HIV

O alt─â vedet─â care a murit din cauza SIDA este Freddie Mercury. S-a spus c─â a fost infectat cu HIV ca urmare a practicilor homosexuale. Mercury a ascuns timp ├«ndelungat faptul c─â este infectat cu cumplitul virus ╚Öi, o perioad─â, nu le-a spus nici m─âcar celor mai apropia╚Ťi prieteni. Partenerul s─âu, Jim Hutton, a declarat dup─â moartea solistului forma╚Ťiei Queen c─â Mercury a fost diagnosticat cu SIDA ├«n 1987, la c├óteva zile dup─â Pa╚Öte. De╚Öi nu a recunoscut public c─â este infectat ╚Öi c─â starea lui de s─ân─âtate este din ce ├«n ce mai precar─â, Freddie a fost descris de pres─â ca fiind ÔÇťpe moarteÔÇŁ. ├Än 1991, la 24 noiembrie, solistul, devenit deja o legend─â a industriei muzicale, a murit la v├órsta de 45 de ani, ├«n casa lui din Kensington, Londra. Cauza oficial─â, dezb─âtut─â larg ├«n pres─â, a fost pneumonie, pe fondul ├«mboln─âvirii cu SIDA.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
minodora png
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG