Iată câteva dintre celebritățile depistate cu HIV!

12 noiembrie 2015
article img
Freddie Mercury (1946 - 1991) este una dintre celebrităţile depistate cu HIVFoto: arhiva Click!

O altă bombă stă să explodeze la Hollywood. Un nume important din industria cinematografică a fost diagnosticat cu HIV, însă identitatea acestuia nu a fost dezvăluită. De-a lungul timpului, mai multe celebrități depistate cu HIV au fost afectate.

Starul TV Dick Donato, cunoscut drept Evel Dick şi ajuns celebru după ce a câştigat Big Brother, a confirmat că a fost infectat cu HIV şi a spus că totul s-a întâmplat în timpul unei partide de sex nebun cu o stripteuză.

Dick, în vârstă de 51 de ani, susţine că a fost o noapte de orgii, iar tânăra pe care a agăţat-o într-un bar se afla la menstruaţie în acel moment.

"Când m-am trezit ea dispăruse, iar eu eram plin de sânge din cap până în picioare, Arătam de parcă omorâsem pe cineva, de parcă eram făptaşul unei crime oribile", a povestit Donato.

article img
Dick Donato a recunoscut că este infectat cu HIV

În mod de-a dreptul incredibil, iubita sa din acel moment nu doar că l-a iertat, dar i-a şi fost alături în cele mai dificile zile din viaţa lui. Cu toate acestea, la un an după relaţia s-a destrămat pentru că tânăra nu a mai suportat stilul de viaţă haotic pe care Evel Dick îl ducea.

Cameron Bay, printre celebritățile depistate cu HIV

La 28 de ani, una dintre cele mai prolifice actriţe din filmele erotice, cunoscută sub numele de Cameron Bay, a fost testată pozitiv pentru virusul HIV.

article img
Cameron Bay a intrat pe lista cu celebrităţi depistate cu HIV

Cameron Bay a oferit foarte prompt o declaraţie care i-a înduioşat pe fani. "Pe cât de dificilă este ştirea pentru mine astăzi, sper ca niciun alt actor să fi fost afectat. Plănuiesc să fac tot ceea ce este posibil să ofer asistenţă medicilor şi colegilor mei. În afară de asta, planul meu pe viitor este să am grijă de mine şi de sănătatea mea", a declarat ea.

Celebrități depistate cu HIV care au murit

Unul dintre cei mai de succes actori ai anilor ’50, respectiv ’60, Rock Hudson a murit din cauza acestei afecțiuni - HIV. Îndrăgit îndeosebi datorită rolurilor de excepție din filmele de comedie sau din cele romantice, Hudson, pe numele lui adevărat Roy Harold Scherer, nu a putut să oprească evoluția bolii, murind exact la vârsta de 59 de ani, când începuse să culeagă laurii unei cariere incredibile.

article img
Rock Hudson a murit la 59 de ani, după ce a fost depistat cu HIV

O altă vedetă care a murit din cauza SIDA este Freddie Mercury. S-a spus că a fost infectat cu HIV ca urmare a practicilor homosexuale. Mercury a ascuns timp îndelungat faptul că este infectat cu cumplitul virus și, o perioadă, nu le-a spus nici măcar celor mai apropiați prieteni. Partenerul său, Jim Hutton, a declarat după moartea solistului formației Queen că Mercury a fost diagnosticat cu SIDA în 1987, la câteva zile după Paște. Deși nu a recunoscut public că este infectat și că starea lui de sănătate este din ce în ce mai precară, Freddie a fost descris de presă ca fiind “pe moarte”. În 1991, la 24 noiembrie, solistul, devenit deja o legendă a industriei muzicale, a murit la vârsta de 45 de ani, în casa lui din Kensington, Londra. Cauza oficială, dezbătută larg în presă, a fost pneumonie, pe fondul îmbolnăvirii cu SIDA.