Iată mâțele milionare, care au moștenit averile stăpânilor

Ultima actualizare:

    Karl Lagerfeld  a făcut-o cea mai bogată mâţă din lume pe Choupette Foto: captură video
Karl Lagerfeld a făcut-o cea mai bogată mâţă din lume pe Choupette Foto: captură video

Regele podiumurilor Karl Lagerfeld a murit în această săptămână la 85 de ani şi a lăsat întreaga sa avere, uriaşă, de 300 de milioane de dolari, iubitei lui pisici, Choupette. Însă şi alte vedete şi-au făcut mâţele milioanare după moarte, inclusiv faimosul muzician Freddy Mercury.

Frumoasa pisică albă Choupette  a fost văzută tot timpul în braţele celebrului său stăpân, care a revoluţionat moda, Karl Lagerfeld, iar astăzi posesoarea enormei sale averi. “Nu am crezut că voi iubi atât de mult o mâţă”, a spus cândva faimosul stilist. A vrut s-o ia de soţie şi apoi a decis că este fiica lui. Moştenind imensa avere a stăpânului, frumoasa Choupette devine cea mai bogată pisică din lume. Până acum cea mai bogată mâţă era motanul Tomasso, care a moştenit 13 milione de dolari de la stăpâna lui, Maria Assunta, o antreprenoare italiană, care a murit în 2011, la 94 de ani. Însă şi alte pisici din lume sunt milionare.

Ben Rea şi pisica Blackie

Când negustorul de antichităţi Ben Rea a murit în 1988, la 82 de ani,  a lăsat pisicii lui, Blackie, 9 mililioane de dolari ca moştenire. Blackie este ultimul dintre cei 15 motani pe care acesta i-a avut în vila sa din Dorney, Bucks, Marea Britanie. Rudele nu fuseseră niciodată invitate în casa lui. Averea lăsată cotoiului a fost administrată de o organizaţie caritabilă care se îngrijeşte de animale. Aceasta a primit instrucţiuni clare despre modul în care trebuia să se îngrijească de Blackie. .

Beryl Reid şi cele 5 pisici

Actriţa britanică Beryl Reid, care a murit la 13 octombrie 1996, la 77 de ani, a lăsat ca moştenire averea sa de 2 milioane de dolari celor cinci mâţe ale ei. Toate erau la origini pisici maidaneze. Ea spunea că i-au fost de mare folos, “Când mângâi o pisică, te simţi mai bine. Tensiunea arterială scade”, a spus cândva actriţa. Mâţele Hamish, Coco, Boon, Tuffnel şi Eileen au continuat să trăiască în tot confortul după moartea stăpânei lor.

Leon Sheppard şi Frisco şi Jake

Leon Sheppard din Tennessee, SUA, a murit la vârsta de 79 de ani în 2012, lăsându-şi casa şi averea de 250.000 de dolari pisicilor lui, Frisco şi Jake. Bărbatul avea 5 copii şi 12 nepoţi, 6 strănepoţi, dat aceştia nu au văzut nici un chior din banii lăsaţi animalelor. Când Frisco moare, averea poate ajunge la descendenţii lui, atât timp cât Jake e îngrijit de persoana căreria i-a revenit. Întrebată ce părere are de situaţie, fiica lui, Leona, a  spus că nu vrea să vorbească despre asta.

Freddie Mercury şi mâţele lui

Se ştie că muzicianul Freddie Mercury îşi adora pisicile, care apar şi în filmul “Bohemian Rhapsody”. El este citat că a spus înainte de a muri, în  1991, la 45 de ani, că plănuia să lase toată averea lui “Mary şi pisicilor”. Soţia oficială, Mary Austin, obişnuia să ţină telefonul astfel încât să le audă mieunatul când era plecat de acasă. Mary îi dăruise trei dintre acele 6 mâţe ale sale, Tom, Jerry şi Tiffany. Mary şi cele 6 pisici au moştenit averea de 98 milioane de dolari a starului.

Margaret Layne şi motanul Tinker

Tinker este o altă mâţă maidaneză bogătaşă. Margaret Layne, din Londra, i-a lăsat ca moştenire 130.000 de dolari şi o casă de 653.000 de dolari în nordul capitalei britanice. Înainte să moară, la 89 de ani, Margaret a stipulat în testament că Tinker trebuie să locuiască în casa ei până la moarte. Banii din moştenire au ajuns la vecinii ei, Ann şi Eugene Wheatley, cu obligaţia de a se îngriji de motan. Pisicile vecinilor, Lucy şi Stardust, au decis să se mute în casa lui Tinker, pentru a-i ţine companie lui Tinker.

Ellen Frey-Wouter şi motanii Troy şi Tiger

Bogătaşa americană Ellen Frey-Wouter a lăsat 300.000 de dolari din averea sa de 3,2 milioane de dolari motanilor ei, Troy şi Tiger. when she died. Faimoasa scriitoare a murit în august 2017, la vârsta de 88 de ani. Felinele au ajuns în grija fostei ei menajere, Dahlia Grizzle, care a spus că le trata ca pe bebeluşii ei. Dacă pisicile vor muri înainte ca banii să se termine, restul dolarilor vor ajunge la sora ei.

image
image
image
image
image
image
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png