Iggy Azalea, jefuită de bijuterii în valoare de 366.000 de dolari. Se afla în casă când hoțul a dat lovitura

Ultima actualizare:

    Iggy Azalea şi partenerul ei, rapperul Playboi Cartifoto: Profimedia
Iggy Azalea şi partenerul ei, rapperul Playboi Cartifoto: Profimedia

Cântăreaţa Iggy Azalea şi partenerul ei, rapperul Playboi Carti, au declarat că le-au fost furate bijuterii în valoare de 366.000 de dolari din locuinţa lor din Atlanta, potrivit unui raport al Poliţiei, citat de Reuters.

Iggy Azalea, în vârstă de 29 de ani, pe numele real Amethyst Kelly, a declarat Poliţiei că i-au fost furate verighete cu diamante în valoare de 70.000 de dolari, un ceas din aur cu încrustaţii de diamant, marca Audemars Piquet, în valoare de 57.000 de dolari, şi un inel de logodnă cu diamant, în total 19 piese de valoare, potrivit raportului Poliţiei citat de Daily Mail.

Artista, care a copilărit în Australia şi a devenit celebră după ce s-a mutat în Statele Unite la vârsta de 16 ani, le-a declarat poliţiştilor că se afla singură în subsolul clădirii închiriate din Atlanta, atunci când, pe 15 noiembrie, a auzit paşi în sufrageria de la etajul al doilea. Era o noapte ploioasă şi a crezut că este iubitul ei, Playboi (23 de ani), pe numele său real Jordan Carter, căruia îi lăsase uşa deschisă. Pe 17 noiembrie, ea şi Carter au sunat la Poliţie după ce  şi-au dat seama că geanta albastră Goyard, în care îşi ţineau toate bijuteriile, a dispărut.

Hoțul a operat în doar opt minute

Kelly le-a declarat poliţiştilor că au vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere şi au văzut un bărbat care a pătruns în locuinţă pe uşa din spate cu două nopţi în urmă, la ora 9.51 p.m. şi a plecat opt minute mai târziu cu o geantă în mână. Carter le-a spus poliţiştilor că bănuieşte că suspectul ar fi fost înarmat şi că purta mască neagră şi mănuşi, conform înregistrărilor. Carter a spus că lanţurile, brăţările, inelele şi ceasurile furate erau făcute pe comandă şi încearcă, împreună cu compania de asigurări, să le stabilească valoarea. 

Citește și:

Poftiţi în cartierul de 114 milioane $ unde stau vedetele. Cât te costă să stai aici

Uite cum au dat un tun de 275.000.000 €!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net