Imagini rare cu Marilyn Monroe. A apărut în primul număr Playboy

marilyn main jpeg
Actrița a rămas unul dintre cele mai mari staruri ale tuturor timpurilorFoto: Harper Collins/dailymail.co.uk

Afinitatea lui Marilyn Monroe pentru camerele de fotografiat a propulsat-o spre celebritate. Era obișnuită să fie tot timpul în lumina reflectoarelor, iar fotografii o iubeau. Celebra blondă nu avea dimensiunule modelelor de acum. Marilyn avea 1.66 m înălțime și forme voluptoase. Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și a rămas un simbol epocii de glorie a Hollywoodului.

Revista Playboy s-a lansat cu celebra blondă pe copertă, în luna decembrie a anului 1953. O colecție de fotografii rare surprinde transformarea uluitoare a simbolului care a devenit Marilyn Monroe. Cu toate acestea, ea a avut începuturi modeste. A ajuns la Hollywood în anii '50, pe vremea aceea era doar Norma Jeane Baker, o fată naivă, dar foarte frumoasă. Marilyn Monroe a devenit numele ei de scenă dar și brandul pe care s-a priceput atât de bine să îl vândă pe primele pagini.

Într-o colecție sperbă de fotografii mai puțin cunoscute, publicate în cartea „Marilyn in The Flash, Her Lover Affari with the Press 1945-1962”, este surprinsă adevărata personalitate a starului hollywoodian. Marilyn Monroe le avea pe toate. Era o blondă cu ochi albaștri, cu un zâmbet perfect și cu sânii mari. Pe lângă asta, avea o gingășie aparte, iar talentul ei era de necontestat.

Emmeline Snively, cea care i-a lansat cariera, își amintește că avea dimensiunile perfecte pentru modelling, cu excepția unui singur lucru: „Întotdeauna bluzele erau extreme de strâmte în partea din față”.

Galerie foto cu Marilyn Monroe

Deși avea doar 1.66 metri înălțime, distanța mică dintre talia de viespe și picioarele ei subțiri dădeau senzația că este foarte înaltă. Greutatea ei fluctua constant, toată viața a cântărit între 53-63 de kilograme, potrivit publicației britanice The Daily Mail. Oricare ar fi fost greutatea ei, era fotografiată din unghiuri care o avantajau de minune. Marilyn Monroe deținea toate secretele. Cu simple mișcări ale trupului, actrița fura inimile tuturor și le lăsa în dizgrație pe alte rivale ei din breaslă, precum ar fi Joan Crawford sau Lana Turner, care deși erau frumoase, păleau în comparație cu ea.

Marilyn Monroe era visul oricărui jurnalist. Sinceritatea ei debordantă făcea fiecare interviu să fie unul memorabil. Întrebată de ce a pozat nud pentru calendarul „Golden Dreams”, în anul 1952, blonda a dat un răspuns vehement: „De foame”.

A avut trei căsnicii eșuate

Întrebată dacă a purtat lenjerie intimă la ședințele foto, Marilyn a dat un răspuns care a rămas în istorie: „Port doar parfumul Channel No.5”. Cei care au cunoscut-o și au iubit-o spuneau despre ea că era un star înnăscut și „că iubea camerele de filmat, iar camerele de filmat o iubeau pe ea”.

Marilyn Monroe a fost cel mai fotografiat star al tuturor timpurilor și iubea să fie în centrul atenției. Celebra blondă a avut trei soți, Arthur Miller, Joe Dimaggio și James Dougherty, dar și iubiți celebri, cel mai notabil fiind fostul președinte al Statelor Unite ale Americii John F. Kennedy.

Deși era pe culmile succesului, a sfârșit într-un mod tragic. A fost găsită moartă în apartamentul ei, de către psihiatrul Ralph Greenson, în dimineața zilei de 5 august, în anul 1962. Cauza oficială a fost sinuciderea. Marilyn Monroe și-a luat viața la vârsta de 36 de ani. Circumstanțele misterioase ale morții ei au fost speculate multe decenii la rând, dar nu au reușit să îi știrbească reputația de cel mai legendar star al tuturor timpurilor.

FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg