În culisele vieții lui Ryan Gosling, canadianul cel introvertit

Ultima actualizare:

    Ryan Gosling a devenit recent tată a doua oarăfoto: Getty Images
Ryan Gosling a devenit recent tată a doua oarăfoto: Getty Images

Cine priveşte şi dincolo de abdomenul lui sculptat, care a generat fenomenul meme-urilor „Hey, Girl“, descoperă un tip din liga lui James Franco, sedus de filme indie şi mai degrabă impasibil la blockbustere.

Cine s-ar fi gândit la o astfel de schimba­re pentru adolescentul din Mickey Mouse Club, care cânta şi dansa mai degrabă stân­gaci, în puloverul lui îmbrăcat peste căma­şa ce amintea, parcă, de începuturile lui mormone, şi cu acea freză deloc flatantă? Azi, canadianul nu mai are ni­mic mormon în el, ba din contră, respiră sex appeal chiar şi atunci când iese pe stradă într-un tricou banal şi nişte blugi de acum cinci ani. „Mă uitam la o poză de paparazzi cu Ryan, în care el mergea, pur şi simplu. Chiar şi aşa, ară­ta de parcă era într-o şedinţă foto, ca şi cum de-abia ieşise de pe podiumul de prezentare“, spune colegul şi prietenul lui, Bradley Cooper, iar noi nu putem să nu fim de acord. Ryan Thomas Gosling s-a născut pe 12 noiembrie 1980 în London, Canada, într-o familie, aţi ghicit, de mormoni, for­mată din agentul de vânzări Thomas Gosling şi secretara Donna. Spunem mormoni şi spunem foarte zeloşi, căci în special mama lui Ryan, care avea să-i stea mai mult aproa­pe, era influenţată de preceptele religioase nu doar în stilul de viaţă, ci şi în felul în care se hrănea sau gândea.

Din acea perioadă, Ryan are sentimente amestecate, dacă e să ne luăm după amintirile în care el era hărţuit şi bătut de colegi, motiv îndeajuns de valabil pentru ca viito­rul actor să nu aibă prieteni până la 14-15 ani şi pentru ca mama lui să-l retragă, un an, de la şcoală. „Eram un copil singuratic, nu eram bun la şcoală, iar televizorul era singu­rul meu prieten“, mărturisea chiar Ryan, într-un interviu pentru The New York Daily News. „Apoi, într-o zi, am vă­zut-o pe Raquel Welch în The Muppet Show, iar eu m-am îndrăgostit imediat. A fost prima mea iubire şi m-am între­bat: «Cum aş putea s-o întâlnesc? Ei bine, trebuie să ajung şi eu la televizor!»“.

Citește pe www.okmagazine.ro un material special despre Ryan Gosling!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net