Incendiar! Ele sunt divele cu cele mai mari poponeţe - VIDEO


    Coco
Coco

Multe dintre vedetele de la Hollywood şi-au câştigat celebritatea datorită poponeţului obraznic pe care îl posedă. Divele din imagini se numără printre cele mai sexy celebrităţi, iar bărbaţii roiesc în jurul lor.

Kim Kardashian este deţinătoarea unui posterior apetisant care de multe ori îi face probleme. Din cauza uriaşului fund, Kim abia reuşeşte să-şi găsească îmbrăcăminte pe măsura ei.

simeon stalpnicul png

Nicole Austin, soţia lui Ice T,  a uimit pe toată lumea după ce şi-a pus implaturi de silicon în fese, ajungând astfel la dimensiuni greu de imaginat. Cu toate că are posteriorul mult prea mare, Coco Austin nu se jenează să poarte haine strâmte sau să apară în public doar în lenjerie intimă.

simeon stalpnicul png

Jessica Biel, fosta iubită a lui Justin Timberlake, este şi ea cunoscută pentru formele voluptoase. Posteriorul actriţei a fost de multe ori cotat ca fiind cel mai sexy.

simeon stalpnicul png

Vida Guerra este frumoasă, atrăgătoare şi are un fund de la care cu greu îţi desprinzi ochii. Nu de puţine ori focoasa brunetă a făcut victime printre bărbaţi.

simeon stalpnicul png

Jennifer Lopez a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume. Cântăreaţa a făcut mereu furori datorită funduleţului, pe care şi l-a asigurat cu o sumă exorbitantă.

simeon stalpnicul png

Kerry Washington este una dintre cele mai cunsocute actriţe de la Hollywood, iar pe lângă talentul în actorie, Kerry este deţinătoarea unui posterior mare, dar foarte sexy.

simeon stalpnicul png

Nicki Minaj, prietena cea mai bună a Rihannei, are un trup bine lucrat, iar fundul ei bombat a înnebunit mulţi bărbaţi de la Hollywood. Ce-i drept, ar trebui să mai lucreze puţin la stil.

simeon stalpnicul png

Beyoncé Knowles a devenit celebră datorită dansurilor lascive care îi lăsau posteriorul la vedere. Cântăreaţa este adorată de reprezentanţii sexului masculin, însă e căsătorită cu Jay Z şi urmează să devină mămică. Asta nu o împiedică să-şi arate şi acum formele apetisante.

simeon stalpnicul png

Serena Williams este una ditnre cele mai bune tenismene din lume. Şi, cu siguranţă, antrenamentele sportive a ajutat-o să se califice printre cele mai sexy vedete.

simeon stalpnicul png
cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg