Iubita lui Ben Affleck, goală-puşcă în Playboy! Cât de sexy e Shauna Sexton

Ben Affleck şi Shauna Sexton au fost fotografiaţi pentru prima dată în august
Ben Affleck şi Shauna Sexton au fost fotografiaţi pentru prima dată în august

Tinerica Shauna Sexton (22 de ani) i-a sucit minţile actorului din “Batman V Superman: Dawn of Justice”. La cum arată, nici nu e de mirare. Iubita lui Ben Affleck a pozat în trecut goală-puşcă pentru Playboy. Ea a postat câteva imagini incendiare de la shooting pe contul de Instagram, iar internauţii au avut doar cuvinte de laudă.

Anul acesta, Shauna Sexton a fost desemnată fotomodelul Playboy al lunii mai. Cei care nu apucat să cumpere revista au avut parte de o surpriză, după ce iubita lui Ben Affleck a postat pe Instagram imagini cu ea goală-puşcă.

Primele zvonuri despre relaţia dintre Ben Affleck (46 de ani) şi Shauna Sexton  (22 de ani) au apărut la sfârşitul lunii august, când fotomodelul a fost fotografiat în maşina actorului.

Shauna Sexton e super sexy
Shauna Sexton e super sexy

Noua cucerire a lui Ben Affleck le-a sucit minţile bărbaţilor în paginile “revistei cu iepuraşi”. Atunci când nu pozează sexy, Shauna lucrează ca asistent veterinar la o clinică din California.


    Shauna Sexton e super sexyfoto: Instagram/shaunasexton
Shauna Sexton e super sexyfoto: Instagram/shaunasexton

Shauna a postat recent câteva imagini super hot pe contul ei de Instagram. Fotografiile au fost realizate pentru Playboy şi ne-o arată pe şatenă goală-puşcă. Iubita lui Ben Affleck are cu se lăuda: sâni perfecţi şi naturali, fund obraznic, talie de viespe şi picioare interminabile.

Ben Affleck are trei copii cu Jennifer Garner

Ben Affleck a fost căsătorit 10 ani cu Jennifer Garner şi au împreună trei copii. Cei doi au divorţat în 2015, însă au rămas în relaţii bune de dragul copiilor. La doar trei luni de la divorţ, Ben s-a afişat în public cu producătoarea Lindsay Shookus. Infidelităţile lui Ben, dar şi abuzul de alcool, au dus cel mai probabil la separarea celor doi. Ben şi Lindsay au fost împreună aproape trei ani de zile. Imediat după ce actorul a fost fotografiat alături de frumuşica Shauna, Lindsay a şters pozele de cuplu de pe pagina de Instagram. Ben şi Shauna nu şi-au oficializat relaţia, însă paparazzi îi surprind tot mai des împreună.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png