Iubita lui Cristiano Ronaldo

16 februarie 2015
image
Irina Shayk nu mai e iubita lui Cristiano Ronaldo Foto: Photoland

Irina Shayk (29 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar Sărbătorile de Iarnă din 2014 au găsit-o singură. Iubita lui Cristiano Ronaldo (30 de ani) nu a mai suportat gândul de a fi înşelată şi a plecat de lângă starul celor de la Real Madrid după o relaţie de cinci ani.

În ianuarie 2015 au apărut primele semne că cei doi nu mai formează un cuplu şi abia la sfârşitul lunii, jucătorul spaniolilor a dat o declaraţie în acest sens. Cert e că Irina nu mai era iubita lui Cristiano Ronaldo. „După o relaţie de cinci ani, relaţia cu Irina s-a încheiat. Credem că e cel mai bine pentru noi să facem acest pas. Îi doresc să fie fericită”, a explicat fotbalistul lui Real Madrid.

Acum, însă surse apropiate celor doi vin cu o variantă ce ar însemna motivul despărţirii: „S-au certat puternic şi ea a plecat din Madrid în Maldive. Aştepta avionul plângând…”. Cauza, chiar dacă nu a fost spusă clar, a fost infidelitatea fotbalistului. „Era în stare de şoc, devastată”, au continuat poveştiile cei din anturaj. Oricum, până acum ea nu are un nou iubit, Ziua Îndrăgostiţilor petrecând-o singură. “O ciocolată, o şampanie şi fimul Pretty Woman”, a anunţat ea cum s-a distrat. Şi, a dat un indiciu: “Îmi plac bărbaţii cinstiţi şi loiali!”.

Irina Shayk, pe numele real Irina Valeryevna Shaykhlislamova, cunoscută ca fiind iubita lui Cristiano Ronaldo, s-a născut la data de 6 ianuarie 1986 în oraşul Yemanzhelinsk din Rusia. „Tatăl meu a avut pielea închisă la culoare pentru că a fost tătar şi uneori tătarii arată ca brazilienii. Culoarea ochilor o am de la mama mea. Uneori îi mulţumesc lui Dumnezeu că părinţii mei m-au făcut aşa frumoasă, dar este doar un corp, iar eu cred în reîncarnare. Cum va fi cealaltă viaţă dacă nu voi mai avea acest chip?”, explica ea de unde provine frumuseţea.

Cariera ei ca fotomodel e una de succes şi dacă în 2007 a devenit imaginea celor de la Intimissimi, din 2010 este şi ambasadoarea liniei vestimentare de lenjerie intimă şi pijamale. Tot atunci a apărut în „Sport Illustrated Swimsuit Issue”. Treptat, au apărut şi cuceritorii, iar Cristiano Ronaldo a fost norocosul.

image
A apărut în ipostaze sexy chiar dacă era iubita lui Cristiano Ronaldo

Din 2010 devenise iubita lui Cristiano Ronaldo

De la începuturile relaţiei, iubita lui Cristiano Ronaldo și celebrul fotbalist au încercat să păstreze discreţia, dar în 2014 fanii s-au putut delecta cu pozele sale nud. A apărut în revista „GQ”, numărul din decembrie, iar în mai 2014, ea şi Ronaldo au făcut un pictorial împreună. Ea a debutat şi pe marile ecrane, în filmul “Hercule”, iar colegi şi regizorul au fost fermecaţi de frumuseţea ei.

survivor2 png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
cub tania budi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg