Jean-Claude van Damme își dezvăluie secretele tinereții la cei 60 de ani ai săi

Ultima actualizare:

    Jean-Claude van Damme, 60 de ani, și-a surprins fanii cu ultima fotografie postată pe Instagramfoto: Instagram
Jean-Claude van Damme, 60 de ani, și-a surprins fanii cu ultima fotografie postată pe Instagramfoto: Instagram

Jean-Claude van Damme e senzațional! Actorul nu își arată deloc vârsta în ciuda exceselor și problemelor cu drogurile și alcoolul din tinerețe. Întrebat cum reușește să arate la fel de tânăr, starul de 60 de ani, originar din Belgia și-a dezvăluit secretele.

Jean-Claude van Damme, 60 de ani, dezvăluie secretul mușchilor lui: antrenamente, mâncare și socializare. Actorul supranumit ”Mușchii din Bruxelles” a postat recent o fotografie pe contul lui de Instagram în care apare într-o formă fizică demnă de invidiat. El le-a explicat fanilor lui că se antrenează la sala de fitness de 4-5 ori pe săptămână, mănâncă cinci mese pe zi și își calculează atent cantitatea de proteine și de carbohidrați din alimentație și socializează între 2 și 3 ore pe zi cu fanii lui. El le recomandă tuturor să doarmă bine noaptea, să se trezească la ora 7.00 și până în ora 8.00 să ajungă la sala de sport. La ora 10.00 să ajungă acasă, să mănânce a doua masă a zilei (batoane proteice, fibre sau fructe). Van Damme a recunoscut că până la 55 de ani era încă un ”tânăr rebel” care mergea frecvent în cluburi de noapte și petrecea până în zori de zi. Se simte alt om de când a revenit la programul sănătos și a renunțat la alcool.

Citește și:

Ce a făcut Van Damme în noaptea când a fost filmat distrându-se pe manele

VIDEO Van Damme a devenit viral! Actorul a „rupt” Internetul cu un dans pe o piesă de la Morandi. Vezi aici mișcările

Jean-Claude van Damme, avere de 40 de milioane $

Jean-Claude van Damme a recunoscut că tuna în el cantități uriașe de alcool și cheltuia peste 15.000 de dolari pe lună pe droguri, în urmă cu mai puțin de 20 de ani. După ce a fost amenințat cu divorțul și a ajuns la dezalcoolizare el spune că s-a cumințit. Actorul de 60 de ani a fost însurat de cinci ori cu patru femei, dar nu are copii decât cu una. În prezent el e căsătorit cu Gladys Portugués. S-au recăsătorit în 1999, după ce au divorțat în 1992, după 5 ani de căsnicie. Împreună cu aceasta are 2 copii, Kristopher, de 34 de ani, și Bianca, de 31 de ani. Starul, care are o avere de 40 milioane $, a mai fost însurat cu Maria Rodriguez, între 1980-1984, Cynthia Derderian, între 1985-1986, și Darcy LaPier, între 1994-1997. De-a lungul vieții lui, van Damme nu a putut fi fidel unei singure femei și a avut aventuri pe bandă rulantă, inclusiv cu frumoasa Kylie Minogue.

image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
andreea raicu instagram jpg
Ben Affleck, momente tandre cu fosta soție Jennifer Garner, Profimedia (4) jpg
12 serial tanar si nelinistit lee phillip bell site foto gettyimages jpeg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău