Jennifer Lopez s-a dezbrăcat ca să-și vândă hainele mai bine

1 decembrie 2015
image
Jennifer se mândrește cu fundul care a consacrat-o

Jennifer Lopez (46 de ani) este una dintre cele mai dorite femei din lume. Focoasa șatenă a pozat sexy în hainele create chiar de ea. Artista are o siluetă de invidiat și a demonstrat încă odată că este un etalon al stilului. Chiar dacă nu mai are 20 de ani, cântăreața are sex-appeal și nu se sfiește să își expună corpul în ședințele foto.

Senzualitatea lui J. Lo este incontestabilă. A rămas una dintre cele mai frumoase femei din lume și pare că deține secretul tinereții. Artista se apropie de 50 de ani, dar nu pare că îi pasă, arătând în continuare de milioane. Focoasa șatenă este celebră în industria cinematografică și muzicală, însă cochetează cu modellingul ori de câte ori are ocazia, spre deliciul fanilor ei. 

Jennifer Lopez și-a expus fundulețul obraznic

image
Artista și-a expus picioarele sexy într-o rochie mini

Cântăreața și-a lansat noua colecție de haine J.Lo by Jennifer Lopez și a fost și modelul creaților ei vestimentare. Jennifer Lopez a pozat pentru Hunter & Gatti în ipostaze provocatoare, potrivit publicației britanice Mirror. Artista și-a etalat posteriorul faimos într-o pereche de blugi foarte sexy. De asemenea, frumoasa șatenă a pozat într-o rochie scurtă, care i-a expus picioarele lungi și suple.

image
Artista și-a expus picioarele sexy într-o rochie miniFoto: Hunter & Gatti

Jennifer este și una dintre cele mai sexy mămici. Cântăreața are doi copii cu fostul ei soț Marc Anthony (47 de ani), gemenii Emme Maribel Muñiz și  Maximilian David Muñiz (7 ani).

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
crbl  2 (2) jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg