John Travolta oferă 200 $ să facă sex cu un bărbat

Ultima actualizare:

    John Travolta
John Travolta

Bombă! John Travolta este acuzat de un maseur că l-a dus în camera sa de hotel din Beverly Hills şi i-a oferit 200 de dolari pe oră ca să facă sex cu el, potrivit "National Enquirer".

Maseurul susţine că a fost racolat recent de John Travolta (58 de ani) printr-un site de mică publicitate. Starul din „Grease" l-ar fi urcat într-un automobil Lexus SUV de culoare neagră şi l-a dus în camera sa de hotel.

"A încercat să mă plătească pentru sex", a povestit maseurul. După ce i-a făcut masaje circa o oră, Travolta a început să-l pipăie şi să-i ceară cu insistenţă să se iubească.

Bărbatul l-a refuzat, iar actorul s-a milogit în neştire de el, devenind tot mai furios din cauza refuzurilor. S-a oferit să-i dea chiar mai mulţi bani pentru partida sexuală.

În cele din urmă, Travolta i-a propus să participe la jocuri erotice împreună cu o a treia persoană, care ar fi fost "o superbă blondă".

Văzând că nu îl convinge cu nici un chip, starul ar fi lăsat totul baltă scârbit, strigându-i: "Pe viitor, când ai să te uiţi la filme şi la ceremonii de premiere, gândeşte-te la milioanele pe care le câştig... Şi la ce ai pierdut!" Maseurul a trecut chiar un test cu poligraful de minciuni, după ce l-a reclamat pe Travolta la poliţie.

În urma certurilor, Travolta riscă să-şi piardă familia

John Travolta
John Travolta

Din cauza relaţiilor cu bărbaţi, John Travolta este pe cale s-o piardă pe soţia sa, Kelly Preston (49 de ani), care este hotărâtă să divorţeze, şi pe cei doi copii ai lor, Ella Bleu, 11 ani, şi pe Benjamin, un an şi două luni.

Apropiaţii spun că John şi Kelly nu se mai înţeleg de la moartea fiului lor cel mare, Jett, care s-a stins la numai 16 ani, în 2009.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net