Justin Bieber a spart 1,3 milioane $ la nuntă. Numai florile au costat 300.000 $

3 octombrie 2019
article img
Justin Bieber şi Hailey au avut o nuntă ca în poveşti

Nu s-a uitat la bani! Cântăreţul Justin Bieber a “spart” 1,3 milioane $ ca să-şi facă o nuntă de pomină cu fotomodelul Hailey Baldwin. Ei s-au cununat civil în secret în urmă cu un an, la New York.

Justin Bieber (25 de ani) şi Hailey Baldwin (22 de ani) şi-au spus “da”, luni, 30 septembrie, la apusul soarelui, în capela romantică Somerset din statul Carolina de Sud. Petrecerea, la care au participat 70 de invitaţi, a avut loc la Wilson Ballroom din resortul pitoresc de cinci stele Montage Palmetto Bluff.

article img
Justin Bieber şi Hailey au avut o nuntă ca în poveşti

Numai florile pentru marele eveniment au costat 300.000 $. Pentru cazare, Bieber a trebuit să plătească 114.500 $. La masă, nuntaşii, între care s-au numărat celebrităţi, cum ar fi Kris, Kendall şi Kylie Jenner şi cântăreţul Usher, s-au înfruptat cu tot felul de delicatese, între care stridii, şi au băut şampanie Moet&Chandon Imperial din sticle personalizate. S-a pus pe masă câte o sticlă de fiecare persoană, la preţul de 44,95 $, sticla, ceea ce înseamnă un total de 3.500 $, pentru şampanie.

article img
Kylie Jenner a uimit cu alegerea vestimentarăFoto: arhivă personală

În afară de băutură, pentru petrecere Bieber a plătit 8.550 $. Iar pentru masa de a doua zi, pe care a asigurat-o oaspeţilor, cântăreţul a trebuit să mai achite încă 6.840 $. Şi pentru transport Justin Bieber a trebuit să plătească o groază de bani. 135.000 $ l-a costat numai avionul privat care l-a adus din California în Carolina de Sud şi înapoi. De asemenea, ca să ajungă cu oaspeţii la capelă, artistul a închiriat 10 ambarcaţiuni, care au costat 2.500 $, şi trei autocare, la preţul de 3.780 $.

article img
Și Kendall, sora lui Kylie Jenner, a fost invitată la nuntăFoto: arhivă personală

Bieber a trebuit să mai plătească cel puţin 400.000 $ pentru transportul hainelor, al echipamentelor şi al altor accesorii. Hainele de nuntă au costat 124.000 $.

Hailey a purtat o rochie de mireasă scurtă, marca Vivienne Westwood, şi pantofi Jimmy Choo. În total, costurile nunţii s-au ridicat la suma uriaşă de 1.324.890 $. Însă la averea lui Justin Bieber de 285 milioane $, nu a fost greu de achitat.