Kate Hudson s-a logodit la 42 de ani. După 6 ani de relație și un copil, actrița s-a decis să facă marele pas

Ultima actualizare:

    Danny Fijikawa a cerut-o de soție pe Kate Hudsonfoto: Instagram
Danny Fijikawa a cerut-o de soție pe Kate Hudsonfoto: Instagram

Kate Hudson s-a logodit la 42 de ani. După 6 ani de relație și un copil, actrița s-a decis să facă marele pas alături de muzicianul Danny Fujikawa. Kate a mai fost măritată cu rockerul Chris Robinson, între 2000 și 2007 și l-a adus pe lume pe Ryder Robinson, de 17 ani. Ea a mai fost logodită cu Matt Bellamy și l-a născut pe Bingham Hawn, de 10 ani. Vestea a fost făcută publică pe Instagram și prima care i-a felicitat a fost chiar soacra mică, mama lui Kate, actrița Goldie Hawn.

Kate Hudson s-a logodit la vârsta de 42 de ani. După o poveste de iubire de șase ani și după ce a adus-o pe lume pe micuța Rani, de doi ani, Kate a primit inelul de logodnă de la iubitul ei muzicianul Danny Fujikawa. Kate a mai fost măritată cu rockerul Chris Robinson, între 2000 și 2007 și l-a adus pe lume pe Ryder Robinson, de 17 ani. Kate a mai fost logodită cu muzicianul de 43 de ani, Matt Bellamy, dar nu s-a mai măritat cu el, în schimb l-a născut pe Bingham Hawn, de 10 ani. Din relația cu Danny Fujikawa are o feriță, Rani, de doi anișori. Conform apropiaților relația dintre cei doi este una de vis și logodna este un pas firesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani după ce surorile lui Danny au complotat să îi găsească un partener potrivit prietenei lor Kate Hudson.

Kate Hudson arată extraordinar după ce a născut de trei ori

Kate Hudson  arată extraodinar de bine la vârsta de 42 de ani! Fiica lui Goldie Hawn este cuplată cu Danny Fujikawa, 34 de ani, din anul 2017 și a adus pe lume trei copii, cel mai mare având 17 ani și cel mai mic doi ani. Sarcinile nu și-au pus amprenta pe silueta ei și asta datorită faptului că își numără dumicații, face sport și este dependentă de gimnastică și înot. Kate Hudson a fost disperată în 2020 după ce toate sălile de fitness din Los Angeles au fost închise din cauza pandemiei. Ea a revenit la antrenamente abia în aprilie 2021 și a fost extrem de emoționată la primul antrenament, în timpul căruia a purtat masca pe față.

Citește și:

Kate Hudson a plecat în grecia cu toată familia

Kate Hudson a dezvăluit secretele tenului ei perfect

Kate Hudson are o avere de 80 de milioane $

Kate Hudson s-a născut la 19 aprilie 1979, în Los Angeles, fiind rodul iubirii lui Goldie Hawn cu Bill Hudson. Ea a fost măritată cu Chris Robinson între 2000-2007 și are un fiu cu acesta pe nume Ryder, în vârstă de 17 ani. A fost cuplată apoi cu actorul Matt Bellamy, căruia i-a dăruit un fiu, pe Bingham, de 9 ani. Cu Danny Fujikawa are o fetiță, pe nume Rani Rose, care a venit pe lume în 2018. Ea a re o avere estimată la peste 80 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net