Katy Perry: ”Am fost la un pas de moarte”. Cântăreața povestește în premieră coșmarul prin care a trecut

Ultima actualizare:

    Katy Perry recunoaște că a cochetat cu gândul sinuciderii după ce a căzut în depresiefoto: Profimedia
Katy Perry recunoaște că a cochetat cu gândul sinuciderii după ce a căzut în depresiefoto: Profimedia

Cântăreața Katy Perry, de 35 de ani, a recunoscut într-un interviu acordat recent ziarului ”Sunday Times” că a fost la un pas de sinucidere în 2017, când a intrat în depresie. ”Nu credeam că voi apuca anul 2018 pentru că mă îndopam cu pastile antidepresive și am fost internată la azil pentru că voiam să îmi fac rău”. Diva a făcut recent dezvăluirea șocantă într-un interviu acordat cu puțin timp înainte să nască.

Katy Perry a avut o cădere nervoasă îngrozitoare din cauza despărțirii de Orlando Bloom (43 de ani) și a recunoscut că l-a îndepărtat pe actor cu atitudinea ei negativistă. ””Nu credeam că voi apuca anul 2018 pentru că mă îndopam cu pastile antidepresive. Nu aveam nici o perspectivă, eram cu nervii la pământ și le ceream psihiatrilor din jurul meu să mă adoarmă definitiv pentru că simțeam o suferință spirituală, emoțională și psihologică îngrozitoare”, a povestit Perry, în vârstă de 35 de ani. Și pentru că era pe cale să se afunde și mai adânc în depresie, Perry s-a internat la azil. Katy așteaptă cu sufletul la gură pentru că în următoarele săptămâni trebuie să nască.

Citește și:

Katy Perry şi Orlando Bloom, în linie dreaptă cu pregătirile de nuntă. Când îşi vor uni destinele

EXCLUSIV Bodyguardul lui Katy Perry are grijă de românii de la «Asia Express 2020». Dezvăluiri incredibile din culise

Relația cu Orlando, o iubire cu năbădăi

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur. Un an mai târziu s-au despărțit, pentru a se împăca la începutul lui 2018. În 2019, s-au logodit  și în a doua jumătate a anului 2020 așteaptă să devină părinți de fetiță. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de nouă ani. Katy a fost soția actorului Russell Brand între 2010 și 2011. Katy Perry a dezvăluit că a fost la un pas să se sinucidă, în urmă cu doi ani, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net