Kim Kardashian, amenințată cu arma în camera ei de hotel! Momente de groază

3 octombrie 2016
article img
Doi bărbați au atacat-o pe brunetăFoto: Splashnews

Kim Kardashian (35 de ani) este în stare de șoc! Bruneta a fost amenințată cu arma de doi bărbați, în camera ei de hotel din Paris, luni dimineața (3 octombrie). Potrivit purtătorului ei de cuvânt, vedeta este în continuare panicată și nu vrea să vorbească cu presa despre acest incident.

UPDATE: Kim Kardashian i-a implorat pe atacatori să o lase în viață. Au legat-o și i-au pus un căluș în gură ca să nu țipe.  Hoții i-au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari.

Kim Kardashian susține că doi bărbați mascați au intrat în camera ei de hotel și au amenințat-o cu arma, potrivit cotidianului britanic Daily Mail. Bărbații mascați erau îmbrăcați precum niște ofițeri de poliție. Deocamdată, detaliile sunt încă neclare. Nu se știe cum au reușit agresorii să treacă de forțele de securitate ale hotelului și nici dacă brunetei i-a fost furat ceva din camera de hotel.

Kanye și-a întrerupt concertul: „Am o urgență în familie!”

Din fericire, copiii lui Kim, North (3 ani) și Saint (9 luni), nu au fost implicați în acest incident. Imediat după ce a aflat vestea, soțul brunetei, Kanye West (39 de ani) a întrerupt brusc concertul pe care îl susținea la New York, pentru a putea veni la Paris să fie alături de familia lui.

article img
Kim participă la Săptămâna Modei de la ParisFoto: Splashnews

Kim se află cu cei doi copii și cu surorile ei în Franța, cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris. Mama ei, Kris Jenner, și surorile ei Kourtney și Kendal nu stau la același hotel cu ea, potrivit presei franceze, și nu au fost implicate în acest incident.