Kim Kardashian și Kanye West au plătit 43.000$ pe noapte într-o tabără de consiliere matrimonială

Tabăra de lux are mai multe  cabane, corturi şi barăci
Tabăra de lux are mai multe cabane, corturi şi barăci

Fac totul ca să-şi salveze căsnicia. Kanye West şi Kim Kardashian dau 43.000 de dolari pe noapte pentru a sta în tabăra de consiliere matrimonială din Munţii San Juan, din Colorado. Bipolarul West vrea să fie reprimit în familie după ce soţia i-a interzis să se mai apropie de copii.

Banii nu aduc fericirea, ba din contra, o alungă. Kanye West (43 de ani) are o avere de 1,3 miliarde de dolari, iar soţia lui, Kim (39 de ani), 900 milioane $, conform revistei Forbes. Cu toate astea, căsnicia lor este pe butuci, după ce cântăreţul a făcut o criză de gelozie în urmă cu doar câteva săptămâni pe contul lui de pe reţelele sociale şi şi-a acuzat soţia că l-a înşelat umilind-o în public.


    Tabăra de lux are mai multe  cabane, corturi şi barăci
Tabăra de lux are mai multe cabane, corturi şi barăci

Prins în campania electorală pentru Casa Albă şi strângerea de semnături, West nu are timp să îşi îmbuneze consoarta şi a apelat la ”cea mai rapirdă reţetă”: consilierea matrimonială. Ei au închiriat o întreagă staţiune din Munţii San Juan, din Colorado, care include tabere de corturi, cabane, pârâuri cu apă termală, circuite de escaladă şi tiroliene pentru a rezolva criza prin care trec.

Kim Kardashian a ajuns la capătul răbdării 

Tabăra de pe râul Dunton are o suprafaţă de 200 de hectare şi este renumită datorită consilierilor matrimoniali care în ultimii ani au împăcat peste 85% din cuplurile care au trecut pe aici. 

La începutul lui august, Kanye şi Kim au fost în vacanţă împreună cu micuţii North, 7 ani, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani, şi Psalm, de 15 luni, în Republica Dominicană, dar nu au reuşit să se împace. Drept dovadă, după ce au revenit în SUA, Kim l-a trimis pe Kanye direct la ferma de 14 milioane de dolari din Wyoming să stea singur.

”S-au dus în munţii Colorado pentru a-şi salva căsnicia care este într-o criză majoră. Kim este stoarsă de puteri pentru că soţul ei se comportă din ce în ce mai bizar”, a declarat o sursă pentru TMZ. Kim şi Kanye sunt căsătoriţi din 2014, însă problemele psihice ale lui Kanye care e bipolar declarat fac din ce în ce mai grea convieţuirea. Consilierii care se ocupă de ei le-au explicat că nu era nevoie să închireze întreaga tabără pentru că terapiile de grup sunt secretul împăcării, dar amândoi au insistat că vor să beneficieze de tratament VIP.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg