La 54 de ani, Monica Bellucci şi-a tras iubit de 36 de ani

16 decembrie 2018
image
Revista “Voici”: Monica a recunoscut că e topită după Nicolas

A vrut să arate fostului soţ, Vincent Cassel, de 52 de ani, care s-a însurat cu un manechin de 21 de ani, că şi ea poate să-şi ia un bărbat mai tânăr! La 54 de ani, Monica Bellucci are iubit de doar 36 de ani.

Şi-a luat revanşa! După ce fostul soţ, actorul francez Vincent Cassel, s-a însurat anul acesta cu fotomodelul Tina Kunakey, Monica Bellucci a reuşit şi ea să-şi refacă viaţa. Vedeta italiană s-a cuplat recent cu francezul Nicolas Lefebvre, care este cu 18 ani mai tânăr decât ea.

Este îndrăgostită la nebunie de acesta şi a ţinut să facă anunţul că şi-a găsit sufletul pereche: “Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”. Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent este proprietarul unei galerii de artă. Trăiesc un moment magnific în existenţa mea”, a mărturisit actriţa în revista “Voici”.

Monica Bellucci nu şi-a mai găsit liniştea până acum, după ce a divorţat de Vincent Cassel, în august 2013. A suferit mult din cauza despărţirii lor, după 18 ani de relaţie. Însă nu a spus niciodată motivul divorţului.

“Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru demonii proprii. Într-un cuplu, trebuie să fie mereu doi pentru a dansa tango. Ca să funcţioneze un cuplu, nu trebuie să pui piedici libertăţii celuilalt. În dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când numai unul din doi e generos. Altfel relaţia se rupe. Când Vincent şi eu am decis să divorţăm, am fost foarte tulburată. Trebuie să ai curaj să treci peste un aşa obstacol. Implică o totală redescoperire de sine”, a spus actriţa, care are o avere de 45 de milioane de dolari. 

image
Vincent Cassel, de 52 de ani, şi actuala soţie, Tina Kunakey, de numai 21 de ani

Bellucci şi Cassel au împreună două fiice, Léonie, de 8, şi Deva, în vârstă 14 ani. Din fericire, cei doi au rămas încă apropiaţi, iar acest lucru a făcut-o să învingă marea durere a despărţirii.

“Dragostea, mai ales când sunt copii la mijloc, rămâne. Am făcut greşeli adesea din pasiune, însă toate experienţele m-au îmbogăţit. Dragostea şi dorinţa au fost motorul şi firul roşu în întreaga mea viaţă”, a mărturisit vedeta italiană.

Monica Bellucci a jucat în 60 de filme, între care se numără şi celebra peliculă ”Patimile lui Hristos”. 

Înlocuită de fostul soţ cu o fată de 21 de ani

Fostul soţ al Monicăi Bellucci, Vincent Cassel, a înlocuit-o pe italianca frumoasă cu o tânără de numai 21 de ani. Este vorba de fotomodelul Tina Kunakey. 

Actorul Vincent Cassel, cu averea de 40 de milioane de dolari, e în al nouălea cer de fericire de când este împreună cu aceasta. Cassel şi frumoasa Tina, care seamănă cu Monica, s-au căsătorit astă-vară, în ziua de 24 august, la Bidard, după o relaţie de doi ani. De atunci sunt într-o continuă lună de miere.

image
Vincent Cassel, de 52 de ani, şi actuala soţie, Tina Kunakey, de numai 21 de aniFoto: Profimedia

Ei au fost surprinşi, recent, împreună la premiera filmului “L’Empereur De Paris”, în capitala franceză. Actorul este îndrăgostit lulea de mult mai tânăra sa soţie şi a ţinut să o arate şi în public, îmbrăţişând-o cu foc. Şi Tina părea foarte îndrăgostită de starul farncez. Cei doi trăiesc în Brazilia, unde s-au cunoscut, în iulie 2016, pe când Tina avea numai 19 ani. 

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
FotoJet (2) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia