Lady Gaga are crize de personalitate

Lady Gaga a rezervat trei camere de hotel şi a aplicat o întreagă strategie pentru a evita să se întâlnească cu fanii săi din Liverpool. Motivul? Nu se simţea prea "Lady Gaga" şi ultimul lucru pe care şi-l putea dori în acele momente era să se înfrunte cu atenţia reprezentanţilor presei şi a fanilor.

Aflată în turneu la Liverpool, diva nu s-a simţit în largul său în rolul excentricei Lady Gaga, ceea ce a făcut ca, în ultimele zile, să prefere să stea mai departe de ochii presei.

"Pe Lady Gaga o încântă drama. În loc de a-şi rezerva o cameră într-un hotel de cinci stele, a rezervat trei apartamente în trei dintre cele mai scumpe hoteluri din Liverpool", au dezvăluit surse ale "Daily Star". "Lady Gaga a cerut să intre pe poarta din dos, ca să fie protejată de ochii curioşilor", au mai precizat acestea.

Însă nu s-a terminat totul aşa. "După aceea, Lady Gaga a trimis o flotă de limuzine Mercedes aurite la intrarea în hotel şi la un restaurant din apropiere, pentru a distrage atenţia fanilor şi a paparazzilor". Pentru o persoană ca Lady Gaga acest lucru poate părea ciudat, deşi îşi are explicaţia sa.

Aflaţi ce a declarat diva în legătură cu comportamentul său

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
image png
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Istoric Dorin Stănescu   FOTO Adevărul JPG
Aglomeraţie pe Transfăgărăşan
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg