Lindsay Lohan, cu burtica la plajă

Ultima actualizare:

    Lindsay are  pântecele  bine rotunjit
Lindsay are pântecele bine rotunjit

S-a îngrăşat sau aşteaptă primul copil? Lumea vorbeşte de faptul că Lindsay Lohan are o burtică proeminentă ca şi când ar fi însărcinată. Vedeta şi-a expus recent pântecele rotunjit la plajă.

Actriţa Lindsay Lohan (30 de ani) s-a distrat în Sardinia împreună cu prietenii la scurt timp după ce s-a plâns că mult mai tânărul iubit, milionarul Egor Tarabasov (22 de ani), a fost la un pas s-o omoare, strângând-o de gât. Ea a fost fotografiată, în urmă cu trei zile, în timp ce făcea sărituri periculoase în apă de pe un iaht, în Sardinia.

Diva s-a aruncat cu  elan în mare, de pe iaht
Diva s-a aruncat cu elan în mare, de pe iaht

Deşi a declarat că este însărcinată, iar tatăl ei, Michael Lohan, a confirmat acest lucru, diva nu s-a dat în lături să se arunce în mare de la înălţime. A fost văzută însă ţinându-se de burtă la atingerea apei, ca şi când ar fi încercat să protejeze copilul. Mama actriţei, Dina Lohan, a spus că, totuşi, diva nu ar fi gravidă.

Ea s-ar fi lăudat că aşteaptă un bebeluş ca să-l impresioneze pe Egor. Dacă nu e însărcinată, doar se preface, înseamnă că Lindsay s-a îngrăşat. S-a ales praful de silueta divei, care are în conturi o jumătate de mi­llion de dolari. Actriţa nu vrea să lămurească lucrurile, fiindcă bea şi fumează, şi toată lumea care o crede gravidă o condamnă pentru că îşi bate joc de bebeluş.

Iubitul bătăuş, cu o blondă misterioasă

Egor s-a distrat cu altă  femeie la St.Tropez
Egor s-a distrat cu altă femeie la St.Tropez

Apropiaţii actriţei Lindsay Lohan spun că ea ţine încă legătura în ascuns cu Egor Tarabasov. Rusul, care este moştenitorul unei averi de mai multe milioane de dolari, a încercat s-o stranguleze la 25 iulie. El a bătut-o măr pentru că l-a acuzat că o înşală. După ce Lindsay a făcut public tot scandalul, Egor s-a decis să se afişeze cu adevărat cu o altă femeie. În timp ce actriţa făcea sărituri în apă în Sardinia, el s-a distrat cu o blondă misterioasă la St.Tropez, Franţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net