Liz Hurley, în costum de baie la 57 de ani! Îmbătrânește precum vinul

Îmbătrânește precum vinul! Actrița Liz Hurley (57 de ani) arată senzațional și pare că a descoperit elixirul tinereții.  

Liz Hurley are 57 de ani (Foto: GETTYIMAGES)
Liz Hurley are 57 de ani (Foto: GETTYIMAGES)

Starul din „Pact cu Diavolița” s-a fotografiat recent într-un costum de baie minuscul, de culoare portocalie, ridicând pulsul fanilor din lumea întreagă. Chiar dacă se apropie de 60 de ani, vedeta de la Hollywood, care are o avere de 50 milioane de dolari, arată impecabil și nu se sfiește să își etaleze corpul.

Liz Hurley s-a pozat în costum de baie (Foto: Instagram)
Liz Hurley s-a pozat în costum de baie (Foto: Instagram)

„Știați că am o soră geamănă?”, a glumit Liz Hurley pe Instagram, făcând referire la fotografiile sexy pe care și le-a făcut în oglindă.

Cum se menține Liz Hurley în formă

Și are rutina perfectă pentru a se menține în formă. Actrița a mărturisit că își începe ziua cu două căni de apă fierbinte pentru a-și stimula metabolismul. Micul dejun constă într-un castron cu iaurt grecesc, banane și o linguriță de miere. Dieta ei constă, în principal, din „mâncare simplă, naturală, și ușoară”.

„Nu prea îmi plac alimentele cu multe substanțe chimice sau aditivi.”, a mărturisit Liz Hurley, pentru publicația americană The Cut.

Pe timp de vară, Liz Hurley consumă fructe și legume din propria ei grădină. „Am avut o mică fermă ecologică, iar toată carnea pe care o mânca fiul meu era de la fermă. Sprijinirea fermierilor locali oriunde ai locui este un lucru bun.”, a mai spus actrița din „Austin Powers”.

Și-a crescut singură fiul

Liz Hurley și fiul ei, Damian (Foto: Instagram)
Liz Hurley și fiul ei, Damian (Foto: Instagram)

Liz Hurley are un băiat în vârstă de 21 de ani, pe nume Damian, care îi calcă pe urme. Tânărul este model și actor și îi seamănă perfect mamei sale. Damian s-a născut într-o familie bogată. În afară de faimoasa sa mamă, tatăl său, Steve Bing, era un bogat om de afaceri și producător, iar bunicul său era miliardarul Peter Bing, un dezvoltator imobiliar și unul dintre cei mai bogați oameni din SUA.

Steve a negat inițial că este tatăl copilului lui Elizabeth până când un test ADN a confirmat contrariul, conform unui raport BBC. Mai târziu, Elizabeth a refuzat oferta fostului ei partener de sprijin financiar pentru Damian, despre care se spune că ar fi fost în valoare de aproximativ 2,2 milioane de dolari, a raportat Vogue UK în 2002. „Damian și cu mine ne descurcăm foarte bine singuri”, a spus ea. Steve Bing s-a sinucis în 2020, la vârsta de 55 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net