Lucy Robson e cea mai frumoasă imagine a golfului

Ultima actualizare:

    Lucy RobsonFOTO: Instagram
Lucy RobsonFOTO: Instagram

Golful este un sport care modelează corpul perfect. Cel puțin asta demonstrează noua senzație a rețelelor sociale, Lucy Robson. O fostă jucătoare care trăiește și acum din acest sport.

În vârstă de 26 de ani, americanca de origine britanică a ”rupt în două” Internetul cu fotografiile pe care le postează de pe circuitele de golf. Chiar dacă nu a jucat niciodată la nivel profesionist, ea a fost o foarte bună practicantă a acestui sport în anii de liceu și de facultate. A început antrenamentele la 9 ani, alături de bunicul său, fost jucător profesionist de golf, iar primele roade le-a cules în vremea adolescenței, în 2012 și 2013, când a fost desemnată Jucătoarea Anului în Treasure Coast. Apoi a obținut o bursă sportivă și a reprezentat Universitatea din Florida de Sud și apoi Universitatea Politehnică din California în concursurile studențești din NCAA.


    Lucy Robson e cea mai sexy ambasadoare a golfuluiFOTO: Instagram
Lucy Robson e cea mai sexy ambasadoare a golfuluiFOTO: Instagram

Problema este că trecerea de la statutul de amator la cel de profesionist este foarte grea, iar ea a simțit asta pe propria piele. Numai că nu a disperat ci, din contră, a reușit să facă bani din asta. Profitând de faptul că arată ca un adevărat fotomodel, a îmbinat utilul cu plăcutul și a devenit Influencer de golf pe Internet, acolo unde postează fotografii sexy cu ea pe iarba circuitelor de golf din SUA. Evident, face și reclame la diverse produse, astfel că a ajuns să câștige aproape jumătate de milion de dolari doar din aparițiile sale pe Instagram, unde are circa un milion de urmăritori.


    Lucy Robson s-a îmbogățit de pe urma promovării golfuluiFOTO: Instagram
Lucy Robson s-a îmbogățit de pe urma promovării golfuluiFOTO: Instagram

Născută în Anglia, dar plecată în Florida împreună cu părinții săi, pe când avea 9 ani, ea a găsit însă și o altă metodă de a face bani: s-a înscris pe site-ul britanic OnlyFans, pe care creatorii de conținut postează exclusiv pentru fanii care plătesc o taxă lunară de 14 dolari. Cum până acum are aproximativ 30.000 de urmăritori, suma lunară pe care o câștigă este de peste 400.000 de dolari. Cum să nu iubești golful?

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net