Madonna a șocat din nou. A hărțuit sexual o admiratoare


    Madonna și-a umilit o admiratoare în văzul tuturorFoto Getty
Madonna și-a umilit o admiratoare în văzul tuturorFoto Getty

În timpul concertului în Australia, Madonna (57 de ani) și-a șocat din nou fanii printr-un gest complet neașteptat. Ea a invitat pe scenă o admiratoare și a tras de bustiera tinerei, dezvelindu-i sânii. Deși astfel de acțiuni sunt sancționate de legile australiene, poliția nu a primit nicio sesizare în acest sens. Artista a fost însă criticată și chiar acuzată că a cântat pe scenă sub influența alcoolului.

Madonna acționează într-un mod tot mai bizar în timpul concertelor pe care le are în întreaga lume. Ea pare să aibă serioase probleme de atitudine atât față de fani, cât și față de cei apropiați. Din acest motiv, fostul său soț, Guy Ritchie, s-a luptat pentru obținerea custodiei fiului lor în vârstă de 15 ani, Rocco.

I-a dezvelit sânii chiar pe scenă
I-a dezvelit sânii chiar pe scenă

De această dată, Madonna pare să fi întrecut complet măsura. Marți (17 ani),  în timpul concertului din Brisbane, Australia. Madonna  a invitat o tânără pe scenă, dar în loc să o facă să se simtă specială, cântăreața a umilit-o în văzul tuturor, conform Daily Mail. Artista a tras de bustiera admiratoarei sale, lăsându-i să i se vadă sânii. Ea a fost pe moment șocată de acțiunea cântăreței, dar și-a păstrat cumpătul și a rămas în continuare pe scenă pentru a fi fotografiată alături de Madonna. „Este genul de fată pe care vrei să o plesnești peste posterior”, a afirmat Madonna despre tânăra brunetă invitată pe scenă. Imediat după această replică, artista i-a dezvelit sânii. „Ah, scuze, hărțuire sexuală. Poți să îmi faci și tu mie la fel dacă vrei...”, a glumit Madonna.

Astfel a umilit-o Madonna pe admiratoarea sa:

În ciuda faptului că legile australiene consideră o infracțiune atingerea cuiva într-un mod indecent fără consimțământul acelei persoane, poliția a menționat că nu a primit nicio plângere. Numeroși apropiați ai artistei susțin că starea psihică a acesteia este destul de fragilă în ultima perioadă din cauza pierderii custodiei fiului său, Rocco. Fanii au acuzat-o pe artistă că s-ar fi prezentat la concert sub influența alcoolului. Madonna chiar a fost văzută bând ceva în timpul concertului, dar aceasta a spus că nu a fost decât apă.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg