Madonna, eroină principală de benzi desenate!

Ultima actualizare:

Astfel, Madonna devine cea mai recentă celebritate care şi-a făcut debutul în seria de benzi desenate "Female Force", lansată de editura americană Bluewater, care le propune cititorilor, pe parcursul a 32 de pagini intens colorate, o biografie neoficială a celebrei cântăreţe americane.

"Scopul nostru este să arătăm evenimentele puţin cunoscute şi influenţele care au făcut ca Madonna să devină fenomenul din zilele noastre, la mai bine de un sfert de secol de când şi-a făcut debutul pe scenă", a declarat Jason Schultz, vicepreşedintele editurii Bluewater.

Numărul din seria "Female Force" dedicat Madonnei va fi lansat în luna august şi va costa 3,99 dolari. Textele au fost scrise de C.W. Cooke, iar desenele au fost realizate de Michael Johnson.

Madonna se alătură astfel primei doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, primei doamne a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, secretarului de stat american Hillary Clinton, prinţesei Diana, autoarei britanice J.K. Rowling, creatoarea francizei "Harry Potter", actriţei Betty White, realizatoarei de televiziune Barbara Walters şi celebrei "doamne de fier" Margaret Thatcher, în această serie de benzi desenate care se adresează cu precădere publicului tânăr, informează Mediafax.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png