Madonna lasă 200 de oameni pe drumuri

simeon stalpnicul png

Circa 200 de oameni care locuiesc în apropiere de capitala statului Malawi, Lilongwe, au fost evacuaţi pentru a face loc şcolii de fete pe care Madonna vrea să o construiască.

Scandalul a început când un delegat din Lilongwe a sosit în sat şi i-a informat pe oameni că trebuie să-şi părăsească locuinţele, pentru că terenul pe care sunt construite a fost cumpărat de Madonna.

Diva a plătit 15 milioane de dolari pentru a fi ridicată o şcoală pentru fete pe acel teren. În plus, vedeta a promis sătenilor evacuaţi, drept despăgubire şi ca ajutor de a-şi construi alte adăposturi, numai 115.000 de dolari, bani pe care va trebui să-i împartă între ei.

Acestea sunt casele care vor fi demolate pentru a face loc şcolii pe care vedeta vrea să o construiască.

simeon stalpnicul png

În schimbul terenului cumpărat de Madonna, statul le-a oferit acestora un alt teren. Însă oamenii nu voiau să plece în ruptul capului. Pentru a-şi satisface ambiţia de a înfiinţa o şcoală în Malawi, Madonna ar fi trebuit să găsească o altă locaţie sau să ofere localnicilor mai mulţi bani.

Un lider local i-a convins în cele din urmă pe săteni "să accepte" realitatea, având în vedere că mutarea lor a fost ordonată de guvern.Ei au încetat protestele şi au consimţit să primească puţinii bani oferiţi de vedetă ca despăgubire.

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
BeFunky collage (22) jpg
Ioan-Marcel Boloș FOTO gov.ro
Alexandru Muraru/ Facebook
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png