Mariah Carey îşi pierde vocea?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Din nou probleme pentru Mariah Carey. Diva, în vârstă de 41 de ani, este în pericol de a-şi pierde vocea, potrivit unor surse apropiate. Disperată, diva a fost la un doctor specializat ca să se trateze.

Mariah Carey a fost văzută ieri ieşind supărată de la un cabinet ORL, unde se dusese să ceară ajutor pentru a-şi recăpăta frumoasa voce care a făcut-o celebră. De câţiva ani, diva are probleme cu glasul din cauza băuturii şi chiar a drogurilor, susţin apropiaţii ei.

Camerele sale de hotel erau pline de umidificatoare pe care le folosea în speranţa de a-şi "drege" glasul. Anul trecut, Mariah a născut gemenii şi, în perioada sarcinii, a renunţat la alcool şi la fumatul unor substanţe interzise.

Credea că acum îşi poate relansa cariera, dar vocea ar fi trădat-o. După cum a ieşit de la doctor, se pare că acesta nu i-a dat speranţe că lucrurile se vor îndrepta.

2012. Diva a ieşit supărată după un control la gât

simeon stalpnicul png

Click!spune

A vândut milioane de discuri în lume. Mariah Carey s-a lansat în 1990 cu primul său album care s-a vândut în 13,5 milioane de exemplare. Anul următor scoate albumul "Emotions", vândut în 8 milioane de exemplare şi este recompensată cu 2 premii Grammy.

Al treilea ei album se vinde în 30 de milioane de exemplare, "Without You" fiind piesa care s-a bucurat de cel mai mare succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net