«Mariah Carey umbla goală prin faţa mea». Confesiunile fostului manager al artistei

image
Mariah stă mai mult despuiată în casă

A încurcat-o! Mariah Carey e acuzată de fostul ei manager, Stella Bulochnikov, de comportament deplasat. Aceasta a dat-o în judecată pe vedetă pe motiv că obişnuia să stea numai goală în faţa ei.

Cântăreaţa Mariah Carey (48 de ani) are din nou probleme! Stella Bulochnikov (45 de ani), care i-a fost manager, a dat-o în judecată pe motiv că o hărţuia sexual.În plus, aceasta spune că vedeta nu a respectat contractul de la angajare, când a concediat-o în noiembrie 2017.Bulochnikov a fost angajată ca manager de Carey în 2013. Pe parcursul a patru ani, Stella a fost martoră la comportamentul deplasat al vedetei.Mariah însăşi a recunoscut recent că suferă de tulburare bipolară. Este vorba de o boală psihică caracterizată prin stări de depresie şi de exaltare.Bazându-se pe această mărturisire, Bulochnikov s-a plâns că a avut de suferit de pe urma “vedetei nebune”. Mariah “stătea permanent în pielea goală şi chiar făcea sex în faţa ei”.Asta susţin avocaţii angajaţi de Bulochnikov. În plus, cântăreaţa nu ar fi plătit salariile acestei femei. Stella spune că diva îi datorează deja milioane de dolari.

Ea a mai dezvăluit că vedeta este dependentă de alcool, marijuana şi de calmante. De asemenea, refuză să-şi ia medicamentele prescrise pentru boala psihică de care suferă. Pentru a dovedi că e nebună, avocaţii au relatat cum diva s-a făcut de râs pe scenă la un concert de Anul Nou din 2016.A dat vina pe echipamentul tehnic, dar în realitate ar fi fost drogată. Stella ar fi implorat-o să nu consume droguri, dar nu a ascultat-o. Ea i-ar fi fost mereu îngerul păzitor pe parcursul colaborării lor. Bulochnikov  a ameninţat că procesul va scoate la iveală şi alte secrete jenante.Carey neagă complet acuzaţiile fostei angajate. Însă fostul ei bodyguard, Michael Anello, a acuzat-o de asemenea de hărţuire sexuală în 2017. Acesta a spus că diva a încercat să-l seducă. Se despuia în faţa lui şi practica acte sexuale cu intenţia ca el să o vadă.

image
Mariah stă mai mult despuiată în casă

Click! spune

Mariah Carey a debutat în 1990 cu un album sub îndrumarea lui Tommy Mottola. El i-a fost soţ între 1993-1998. Diva a fost căsătorită a doua oară cu rapperul Nick Cannon, între 2008-2016. Are gemeni de 7 ani şi o avere de 520 milioane $.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
Permis FOTO Politia Romana
Screenshot 2022 10 03 at 17 51 40 png
image
image
image
image
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png