Marile iubiri interzise ale Hollywoodului

Ultima actualizare:

În Cetatea Filmului, cele mai frumoase poveşti de dragoste s-au scris la început în ilegalitate: oricât de căsătorite ar fi fost starurile, fiecare cu altcineva, şi oricât de grele ar fi fost acuzaţiile presei, ale Senatului american şi chiar ale Vaticanului. Citeşte despre cele mai zbuciumate iubiri celebre în albumul marca OK! apărut azi la chioşcuri, “Legendele Hollywoodului”

Humphrey Bogart şi Lauren Bacall

O femeie cu origini româneşti a scris câteva file importante din istoria iubirii la Hollywood. Alături de Bogie, a trăit o dragoste ca-n filme, încălcând reguli sociale care şi acum sunt bariere greu de trecut pentru atâtea cupluri. Cei doi au trăit o pasiune nebună şi o iubire ilegală, savurată la început în întâlniri pe ascuns, adesea în maşini parcate pe străduţe lăturalnice întunecate. Căci Bogie era în continuare soţul actriţei Mayo Methot. „Iubita mea, ai intrat în viaţa şi în inima mea şi toată dragostea pe care o am e a ta. Dar acum mă tem că nu vei înţelege, că nu vei mai avea răbdare şi că te voi pierde. Însă chiar dacă s-ar întâmpla asta, eu te voi iubi în continuare, căci tu eşti cea din urmă dragoste a mea (...) Ultimii doi ani au fost îngrozitori şi aproape că m-au adus în pragul nebuniei. Dar curând vei fi lângă mine, Baby, şi când vei veni, vei aduce cu tine tot ceea ce contează pentru mine pe lumea asta“, îi scria Humphrey lui Lauren. Iar după ce el şi-a finalizat divorţul, s-a căsătorit, la doar trei luni după, în 1945, cu Lauren, într-o ceremonie organizată în Ohio, la ferma unui prieten comun. „Nu pot uita lacrimile lui Bogie din acea zi. De câte ori mă uitam la el, aveam un sentiment înălţător. Mi se părea că tot ce mi se întâmplase înainte se întâmplase pentru a mă aduce în acea zi, alături de el. Eram convinsă că acea fericire va durapentru totdeauna. Nu-mi mai puteam imagina viaţa fără el. Eram împreună, până când moartea ne va despărţi“, spune ea. Şi aşa a şi fost!

Elizabeth Taylor şi Richard BurtonS-au cunoscut pe platourile grandioasei pelicule „Cleopatra“, cel mai scump film hollywoodian la acel mo­ment. Burton tocmai se refăcea după o cuplită beţie, iar mâinile îi tremurau atât de tare, încât nu-şi putea ţine cana cu cafea. Liz i-a dat să bea cu răbdare din ceaşcă şi acela a fost momentul în care privirile lor s-au întâlnit ca într-o îmbrăţişare electrică. Deşi acela avea să fie şi un avertisment dureros pentru povestea lor de iubire: amândurora le plăcea prea mult alcoolul.

Citeşte totul despre cele mai incitante poveşti hollywoodiene pe okmagazine.ro, dar şi în albumul OK! 

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png
banner sensy png
banner sanziana buruiana png