Mărturiile înfiorătoare ale băieților abuzați de Michael Jackson. A încercat să le cumpere tăcerea

Ultima actualizare:
Peste 20 de băieți ar fi fost abuzați sexual de către starul muzicii pop
Peste 20 de băieți ar fi fost abuzați sexual de către starul muzicii pop

Viața lui Michael Jackson, supranumit regale muzicii pop, a fost una demnă de un scenariu de film. A avut o copilărie tristă, dominată de un tată foarte strict și adesea violent care dorea să își transforme copiii în staruri internaționale cu orice preț. A ajuns pe culmile succesului la o vârstă fragedă, iar apogeul carierei sale a fost marcat de nenumărate controverse. În anii de glorie era surprins în compania băieților de 12-13 ani, față de care se comporta în mod bizar. Iată poveștile acestora despre o față nevăzută a celui care a intrat în istorie pentru vocea sa recognoscibilă, dar și pentru atitudinea scandaloasă.

În plin apogeu al carierei sale, Michael Jackson era suprins foarte des alături de preadolescenți de 12-13 ani, față de care avea un comportament cel puțin bizar. Băieții îi imitau stilul vestimentar și îl urmăreau pretutindeni de bună voie, dar cel mai adesea, obligați de către regale muzicii pop. Anii au trecut, însă povestea răvășitoare a lui Michael Jackson continuă să fie spusă de către acei băieți care, ajunși la maturitate, au rupt tăcerea și au vorbit despre ororile cărora au fost supuși de către artist, potrivit dailymail.co.uk. 

Unul dintre cei care îl acuză pe cântăreț susține că a fost obligat să se îmbrace într-o rochie de mireasă atunci când avea 9 ani și să se joace, interpetând rolul soției lui Michael.  Acest amănunt este dezvăluit într-un documentar care va rula la Festivalul de Film de la Sundance. În cadrul aceluiași film, avocații băieților abuzați susțin că Michael a plătit daune morale în valoare de 200 de milioane de dolari familiilor celor 20 de băieți pe care i-a abuzat în repetate rânduri. În plus, sora lui Michael, LaToya a confirmat faptul că a găsit două cecuri suspecte în camera fratelui cu pasiuni suspecte.

Jordan Chandler este unul dintre băieții abuzați. El a dezvăluit că familiei sale i-au fost oferite nu mai puțin de 23 de milioane de dolari pentru a renunța la procesul împotriva regelui pop. Terry George este un alt bărbat care a rămas traumatizat în urme unei discuții telefonice purtate cu Michael. Scena s-a petrecut în anul1979, când Terry era doar un băiețel, iar vedeta pop s-a mastrubat în timp ce vorbea la telefon cu micul fan.

Modul de operare a lui Jackson în atragerea micuților de partea sa era unul bine stabilit. Le câștiga încrederea, în urma colaborărilor avute la filmarea diferitelor spot-uri publicitare, iar apoi îi invita în excursii.

James Safechuck a fost invitat de Michael într-o excursie în Hawaii. Timp de mai multe luni au fost văzuți plimbându-se de mână și participând la diferite evenimente mondene, dar nimeni nu s-a întrebat dacă această atitudine a lui Michael nu este una deplasată. Wade Robson, coregraf care a lucrat cu Britney Spears și Justin Timberlake, susține că Jackson l-a molestat pe o perioadă care s-a întins pe șapte ani. El a dezvăluit că visul urât a început atunci când avea șapte ani și a călcat pragul casei lui Jackon din California, o reconstituire a Neverlandului.

Cu ce îi atrăgea pe cei mici în casa sa? 

Coregraful a mărturisit că cei mici erau atrași de locuința starului de faptul că puteau să viziteze o grădină zoologică aflată chiar în curte și se puteau da în diferite carousel-uri. Mai mult decât atât, Michael plătea toate cheltuielile și le cumpăra biletele de avion. În plus, copiii erau plimbați cu limuzina și mâncau ce voiau, oricând doreau.

În ciuda faptului că au existat atât de multe plângeri împotriva sa, Michael Jackson nu a recunoscut niciodată actele sale, iar secretele rămase nespuse au fost îngropată o dată cu el, în anul 2009, atunci când vedeta a murit în urma unei supradoze cu un cocktail medicamentos

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net