Mary Jane din Spiderman a devenit mamă pentru prima oară!

Ultima actualizare:

    Kirsten Dunst a devenit mamă pentru prima oară Foto: Arhivă Click
Kirsten Dunst a devenit mamă pentru prima oară Foto: Arhivă Click

Actrița Kirsten Dunst, în vârstă de 36 de ani, a născut, weekend-ul acesta, un băiețel sănătos. Deși ea și partenerul ei de viață nu au anunțat oficial evenimentul, surse apropiate cuplului au confirmat vestea.

Kirsten Dunst, cunoscută în special pentru rolul „Mary Jane” din celebrul film Spiderman, a devenit mamă pentru prima oară, după ce a adus pe lume un băiețel. Deși actrița este cunoscută pentru discreția sa, atunci când vine vorba de a-și ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, vestea cu privire la nașterea sa s-a răspândit în mediul online. Actrița și partenerul ei de viață nu au anunțat în mod public fericitul eveniment, însă prietenii apropiați ai cuplului au confirmat atât nașterea, cât și sexul bebelușului, potrivit People. 

Kirsten trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Jesse Plemons, în vârstă de 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Fargo”, în care aceștia au interpretat rolul de soț și soție, transformând, mai apoi, dragostea fictivă în una cât se poate de reală. Actorii și-au anunțat logodna anul trecut, iar Kirsten a declarat în mod oficial că este însărcinată abia când sarcina ajunsese deja la 5 luni. Aceasta a făcut marea dezvăluire prin intermediul unui pictorial. Primele știri despre unirea religioasă a celor doi au apărut în luna ianuarie a anului 2017, când Kirsten a fost văzută la ceremonia Globurilor de Aur purtând pe deget un inel de logodnă. 

În același an în care și-au anunțat logodna, actrița a vorbit pentru prima dată și despre sarcină, mărturisind că își dorește să devină mamă: „Sunt în stadiul acela din viața mea în care îmi spun: Muncesc de când am 3 ani. Este timpul să am copii și să mă liniștesc. Nu am fost una dintre oamenii care zic: „Am nevoie de un copil”, până când s-a născut fina mea. O iubesc atât de mult! Iar genul acesta de dragoste este unul pe care nu poți să-l experimentezi decât atunci când ai propriul copil”. Visul i-a fost îndeplinit, familia lor mărindu-se acum cu un membru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net