Matt Damon a lansat un ambalaj reciclabil pentru apă

Starul francizei „Identitatea lui Bourne" a înfiinţat compania nonprofit Water.org în anul 2009, după ce fundaţia lui de caritate H2O Africa a fuzionat cu WaterPartners International. De atunci, starul american a devenit un înfocat apărător al acestei cauze ecologiste, potrivit contactmusic.com.

Într-o nouă campanie pentru Water.org, Matt Damon a pozat alături de noul recipient, ce poate fi refolosit, şi îi îndeamnă pe oameni să investească în acest produs, cu scopul de a strânge fonduri pentru fundaţia lui de caritate care asigură apă potabilă pentru milioane de persoane din lumea a treia.

„Cred că ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul că am văzut oameni care trăiau fără apă potabilă, obligaţi să caute apă cu disperare şi, practic, îşi foloseau tot timpul de care dispuneau făcând doar acest lucru", a declarat actorul american.

Seriile „Ocean's" şi „Jason Bourne" i-au adus lui Matt Damon statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. Matt Damon a jucat, printre altele, în „Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, „Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi „Syriana", de Stephen Gaghan. El apare pe afişul filmului „The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, şi în drama „Invictus", regizată de Clint Eastwood.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg